Предстоящата 2017 година ще е много важна за Volkswagen, а ние ще видим няколко нови модела, които в момента преминават през редица тестове в Южна Африка.

ВИДЕО >> >> >>



VW Tiguan Allspace ще се превърне в един от най-големите и просторни SUV автомобили, които ще имат багажник с полезен обем от 615 литра с третия ред седалки. Ако спуснете третия и втори ред седалки ще имате повече полезен обем от 99% от комбитата на пазара. Tiguan Allspace ще дебютира през март на автошоуто в Женева.

Вижте как ще изглежда VW Tiguan Allspace >> >> >>


VW Arteon е наследникът на CC. Външният вид на автомобила впечатлява със скосения си покрив и агресивна предница. Открояват се още и двата трапецовидни ауспуха. Знае се, че интериорът на автомобила ще бъде много луксозен и ще разполага с дигитален инструментален клъстер с 12,3-инчов дисплей и инфотейнмънт система с 9,2-инчов сензорен екран. Стилният Arteon също ще дебютира през март на автошоуто в Женева.

Вижте как ще изглежда VW Arteon >> >> >>

VW Up! GTI ще е спортната версия на свръх компактния хеч, като за задвижването ще отговаря 1,0-литров 3-цилиндров турбо бензинов двигател с мощност от 114 к.с. Това може да не звучи впечатляващо, но малкият Up! тежи само 880 кг., така че колата ще е доста динамична. Екстериорът ще е оборудван с нови брони, нови джанти и ще има по-агресивен вид. VW Up! GTI ще дебютира в края на 2017 година.

Вижте как ще изглежда VW Up! GTI >> >> >>