Отвори врати единственото по рода си мотоциклетно изложение в България Moto Expo 2024. Тазгодишното поредно издание ще продължи от днес до 23 април 2024 г. На изложението са представени над 70 премиерни модели на мотоциклети, мотопеди, скутери, велосипеди и тротинетки за българския пазар. Освен това има нови за страната ни мотоциклетни марки.

Вижте галерията с много снимки от Moto Expo 2024  >>  >>  >>

Изложението Moto Expo 2024 се провежда в зала "Арена София" (бивша "Арена Армеец"). В залата освен по-голяма и леснодостъпна изложбена площ, за посетителите има безплатен паркинг с над 800 места. За всички дошли на изложението има като винаги и допълнителни забавления.

През уикенда посетителите могат да видят "Глобуса на смъртта" от Цирк Колозеум. Сега той е подвижен и мотоциклетистите ще предоставят допълнителни емоции и напрежение сред зрителите. Освен това има демонстрации и стънт шоу, зона за хранене и релакс.

Работното време на Moto Expo 2024 е от 10:00 до 19:30 часа през дните от 20 до 22 април, а в последния ден 23 април, мотоциклетно изложение ще бъде отворено от 10:00 до 14 часа. Билети за изложението Moto Expo 2024 могат да се купят на bilet.bg, eventim.bg, grabo.bg, epaygo.bg и на място в залата.

Изложението Moto Expo 2024 отново се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) съвместно с утвърдения дългогодишен партньор "Експо Тим" ООД.

Снимка: Moto Expo

В централната зала с площ над 3000 кв.м има щандове на вносители на всички големи световни производители на мотоциклети, АТV, скутери, мотопеди, велосипеди, тротинетки, аксесоари, масла и екипировки.

Централните фоайета са с площ над 1000 кв.м., заета от щандове на вносители на мотоциклетни аксесоари, екипировка, оборудване и други свързани с индустрията продукти. Отвън пред залата са оформени демонстрационна зона и кът за хранене.

По традиция мотоциклетно изложение Moto Expo 2024 е във време, когато по света стартират продажбите на новите мотоциклети от моделната гама 2024 г. на големите производители. Това обуславя представянето в България на много нови модели и световни премиери.

Най-новите си модели показват представителите у нас на световни марки като Aprilia, Benelli, Beta, BMW Motorrad, Can-Am, Ducati, Evinrude, Gasgas, Indian Motorcycle, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, Kymco, LYNX, Ski-Doo, Brp, Moto Guzzi, Moto Morini, Peugeot Motorcycles, Piaggio, Rieju, Royal Enfield, Sea-Doo, Segway Powersports, Sur Ron, Super Soco, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha, Zero Motorcycle и др.

Има и нова марка на нашия пазар - Moto Morini, която прави дебют с някои от най-известните си модели. На изложението се завръща и легендарният американски производител Indian Motorcycle. На Moto Expo 2024 има изложители на велосипеди и тротинетки, на машини като ATV и UTV.

През миналата година по време на Moto Expo през щандовете на изложителите преминаха над 10 000 посетители. Сега се очакват много повече, като се има предвид засиленият интерес на потребителите към мотоциклетите и скутерите в България.

Снимка: Moto Expo