Brabus i-Business използва V12 туин турбо агрегат, взет от S65р който произвежда максимална мощност от 788 к.с. и въртящ момент от 1420 Нм. Според тунерите i-Busniness 2,0 ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,9 сек и развива максимална скорост от 352 км/ч.
Вижте снимки
От външната страна i-Business е „облечен" в екстериорен пакет на Brabus, предлагащ колела с размери от 19 до 21 цола. Оборудването на Brabus i-Business, ще е достъпно и за версията S350.
Истинската иновация в модела се намира в задната част на кабината. Там се намира вградена Apple IPAD 2 мултимедийна система, която контролира всички функции за развлечения в колата, като предлага и високоскоростен интернет. Вградените камери правят колата много подходяща за видео конферентни връзки. Специализирана маса, разработена от Brabus, допълнително улеснява използването на IPAD 2, тя е сгъваема, тапицирана в кожа и лесно се прибира в облегалката на предната седалка.
Другите високотехнологични характериститки в i-Business 2,0 включват телевизия, високоскоростни USB портове и 64GB Apple iPod, който може да съхрани повече от 14 000 песни.