Акцентите включват LED фарове, вентилирани предни калници, по-изправена радиаторна решетка и 19- или 20-инчови алуминеви джанти. Каросерията също е с нов дизайн. Тя е с по-голяма якост на усукване и с 50 кг по-лека благодарение на използваните компоненти от алуминий и полимер.
Вижте снимки >>
Кабината е изцяло нова, единствено сенниците, дръжките на вратите и подлакътниците са останали от предишното поколение. В резултат на това в интериора има над 600 нови компоненти, включително кожени седалки, дървени декоративни елементи и информационно-развлекателна система с 8-инчов дисплей.
За контролирането на всички „играчки” Bentley прадлага Touch Screen Remote, който се задейства от задната централна конзола чрез един единствен бутон. Клиентите може да си поръчат Mulliner Driving Specification пакет, добавящ диамантени ватирани седалки, кожен хедлайнер, алуминиеви педали, набразден скоростен лост и 21-инчови алуминиеви джанти.
Новият Flying Spur ще се предлага с 6.0-литров W12 туин турбо агрегат, генериращ 625 к.с. и 800 Нм. Той се комбинира с 8-степенна автоматична трансмисия и система за задвижване на всички колела, което позволява на колата да ускори от 0 до 100 км/ч за 4,6 сек. и да достигне максимална скорост от 322 км/ч

Агенция Speed-Press