Lykan ще влезе в продажба по-късно тази година на цена, стартираща от зашеметяващите 3,4 млн. долара. Моделът ще се предлага в лимитирана серия от общо седем бройки и ще се произвежда в две отделни версии. На автомобилното изложение бе показан флагманският Lykan Hyper Sport, който ще бъде последван по-късно от Lykan Supersport.
Вижте снимки >>
За да оправдае изключително високата си цена, интериорът на Lykan Hyper Sport е облицован диаманти, злато и платина. Всеки от късметлиите, закупил този суперавтомобил, ще получи подарък часовник Cyrus Klepcys на стойност 200 000 долара.
W Motors залагат на монтиран в средата 6-цилиндров редови двигател. Благодарение на система от два турбокомпресора, агрегатът ще генерира максимална мощност от 750 к.с. и въртящ момент от 1000 Нм. Моделът ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,8 сек и ще достига максимална скорост от 394 км/ч.
Цялостният дизайн на Lykan е уникален, въпреки че е повлиян до голяма степен от суперавтомобили като Audi R8 и Lamborghini Aventador. Този автомобил е изграден предимно от въглеродни влакна и е изработен в Италия.

Агенция Speed-Press