Емблематичният семеен SUV на Nissan ще направи още една стъпка в дивата природа с представянето на варианта N-Trek, насочен към семейства, които са по-авантюристични и смели. Новото попълнение към гамата X-Trail е наречено N-Trek, отразявайки вдъхновения от природата характер на автомобила, което извежда X-Trail на следващото ниво на електрифицирано приключение със задвижване на четирите колела.

Вижте как изглежда новият Nissan X-Trail N-Trek  >>  >>  >>

Визуално спортният дизайн на X-Trail N-Trek създава усещане за безкомпромисна здравина. Отпред вниманието на клиентите ще бъде привлечено от тъмното покритие на V-образната решетка, която обгражда централната емблема на Nissan. При други варианти на X-Trail, същата V-образна решетка е хромирана.

Снимка: Nissan

Отпред и отзад защитните долни панели на бронята са с бронзово покритие, докато огледалата на вратите са черни. В долната част на предната броня са интегрирани нови LED фарове за мъгла. Опциите за външен цвят на X-Trail N-Trek се състоят от сиво металик Solid и сребристо металик Champagne, докато цветовете перлено бяло, диамантено черно и керамично сиво се предлагат в перлени покрития.

Вариантите на перлено бяло, сребристо Champagne и керамично сиво се предлагат в двуцветни конфигурации, всяка с черен покрив. Комбинираният ефект от специфичните стилни детайли на новия Nissan X-Trail N-Trek придава усещане за семеен автомобил със задвижване на всички колела, който е целенасочен и уравновесен, когато се сблъска с взискателна територия, независимо дали е на пътя или извън него.

Снимка: Nissan

В интериора на новия Nissan X-Trail N-Trek е въведена нова водоустойчива тапицерия, за да отрази по-приключенския дух на клиентите на N-Trek, които вероятно ще се върнат в колата си след спортни дейности на открито при всякакви метеорологични условия и могат да го направят, без да се грижат за интериора. За да допълни добавената здравина на интериора, ще се предлага и пакет аксесоари специално за X-Trail N-Trek, който съчетава гумени стелки и реверсивна облицовка на багажника.

Снимка: Nissan

Добавянето на N-Trek към гамата на Nissan X-Trail носи ново измерение на привлекателността на емблематичния SUV на Nissan. Новият модел е оборудван с пионерската система e-POWER на Nissan, която използва ефективен 1,5-литров 3-цилиндров двигател с турбокомпресор и технология с променливо съотношение на компресия за генериране на електричество, което се използва за зареждане на бордовата батерия.

От своя страна, батерията захранва колелата чрез електрически мотори. За максимално балансиране и увереност при всякакви условия, усъвършенстваната система за задвижване на всички колела e-4ORCE се състои от два електрически мотора - един на предната ос и един на задната ос, които могат да регулират прилагането на мощността 10 000 пъти в секунда според терена.

Снимка: Nissan

Съвместната работа на двете системи осигурява плавно и безпроблемно задвижване на X-Trail, напомнящо за чисто електрически автомобил, съчетано с увереността за справяне с предизвикателни условия на пътя или извън него, всичко това без усложненията от необходимост от презареждане.

Новата версия N-Trek на Nissan X-Trail изразява повече от всякога допълнителното желание за приключения и ще привлече авантюристичните семейства да отидат по-далеч, за по-интензивни приключения в електрифициран 7-местен SUV със задвижване на всички колела.

Снимка: Nissan

"Започнахме разработването на Nissan X-Trail N-Trek с простото мото: "Да се поизцапаме". Той улавя духа на основна група клиенти на X-Trail, които прегръщат приключенията на открито и искат да използват автомобила си, за да се насладят на времето и приключенията. Новият X-Trail N-Trek е проектиран за тях. Той има впечатляващ външен вид, благодарение на уникалните детайли на дизайна N-Trek, както и на неговия нов водоустойчив интериор и привлекателни опции за боядисване, които се комбинират, за да създадат завладяващ външен вид. С успешната формула на Nissan, която комбинира новаторския електрифициран двигател e-POWER и системата за задвижване на четирите колела e-4ORCE, бъдещите собственици ги очакват електрифицирани приключения", сподели Арно Шарпентие, регионален вицепрезидент по маркетинг и мобилност в Nissan за районите Африка, Близък изток, Индия, Европа и Океания.