На Автомобилното изложение в София, което ще се проведе между 14 и 22 октомври в Интер Експо Център, Ford ще представи множество нови и впечатляващи модели.

Официална премиера за България и за автосалона ще направят изцяло новата Fiesta – моделът-бестселър на Ford в Европа за 2012, 2013, 2014 и 2015 г. – както и новото Ka+. Градските мъници ще зарадват любителите на компактни автомобили с изцяло новия си дизайн, технологии и икономичност.

Посетителите ще имат възможността да разгледат отблизо и култовия Mustang GT с 5.0- литровия V8 двигател, 421 к.с.

Спортната гама на Ford се допълва от ултимативния Focus RS със задвижване на всички колела, 350 к.с. и максимална скорост от 266 км/ч.

Почитателите на SUV моделите могат да се насладят на новата Kuga и луксозния Edge. Двата кросоувъра осигуряват отлично пътно поведение, най-модерните технологии в помощ на водача и за безопасност, и гарантират чудесен комфорт за пътниците.

Флагманът на Ford ще е в луксозното изпълнение Vignale. С изтънчен дизайн, първокласно качество на изработката и революционните надуваеми задни колани, това е най- безкомпромисното Mondeo, създавано някога.

Голяма част от моделната гама на Ford ще е на разположение и за тестови пътувания.

Някои от експонатите ще пристигнат броени дни преди старта на изложението, специално за българската публика.


Спечелете награди от Дир.БГ и Автосалонът в София > > >