ТЕСТ ДРАЙВ: Стилното Maserati Levante (видео)

Представяме ви първия всъдеход на Maserati, който съчетава в едно италиански стил, спортен дух и офроуд способности.

Обратно в новината

Коментари - ТЕСТ ДРАЙВ: Стилното Maserati Levante (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предпочитам 100 000 пъти повече Cruze пред този експонат

Бива си го.Италианците правят автомобили.Но цената ще е висока,малко хора в България могат да си позволят такъв автомобил.

А бе, не знам....Гледам, не ги карат много тия Мазерати-та.....

Порядъчно грозно, таблото му е като на ЖигулА, а радиаторната решетка-мани, останалите елементи приличат на модели на други марки - има нещо от Кайен, може би Инфинити, а бе -манджа! Цена не виждам, може би във видеото, ако имам търпение да го гледам, ама едва ли човек с обичайни доходи за БГ може да си го позволи. Последното няма значение за мен, защото ако имам парите и мога да избирам в никакъв случай не бих го купил. Въобще, бих карал това нещо, само ако някой ми каже ето твое е, ползвай го...

"всъдеход" ! Там от дето го прекараха, ще мина с тромавата ми Зафира, дето е сам с предно. Този всъдеход е поредния паркетен тигър, който в джунглата от трева и кал, ще закъса в първата дупка.

грозно и с много пластмаса.. за още повече пари... ама щом има кой да ги купува, все тая

Толкова грозна кола не бях виждал, сега няма да мога да заспя от ужас! Предполагам, че нарочно са я направили отпред да изглежда като хипопотам, очаквам следващият модел да прилича на крокодил.

Ете това чеках - сув с бабекю вместо решетка :-)

Интересно тоя разход дето го дават на място ли е, с попътен вятър или по наклон? При такова уникална Економия на гориво да го пратя в една мина, тъкмо ще отмени дъртите Белази

Не е скъпо,поръчах си два броя.

Кой от кого е крал? Това си е направо едно към едно формата на Пежо 407 !!!

Браво, ставате все по-добри!

но е ок за мутромобил.

"3.0-литров V6 турбиниран бензинов двигател с мощност от 430 к.с. и 580 Нм въртящ момент. ... Средният разход на гориво е около 11 литра на 100 километра." Ха, ха, ха.....

ако караш с 90 на шеста...

Колата е страхотна. Добра работа на дизайнерите. Добра работа и на екипа - добро представяне!

баси....от 1 година пиша и никой не чува....абе престанете с тея скучни репортажи бе!! Това е един от малкото пъти, в който просто го затворих след 2-3 минути. Мноооо е зле!! Филмчето показва как колата се движи докато водещия чете факти....ебати, все едно съм 5 клас и съм на дъската да декламирам урок по история. Направете го по интересно, като говорите за камерата или аварийната спирачка, поне демонстрирайте нещо интересно. Не става въпрос за пари, просто седнете и го измислете бе!

Този тип видеа в сайта, доколкото имам спомен са от повече от една година, ако не и 3-4

Малко прилича на порше кайен, но това е мого по-стилно.

Ама вие...не сте наред. Дайте малко фонова музика докато човека говори, наемете друг да говори и друг да тества автомобилите. На тоя сняг и с гоуфу ще мина - по-точно кое му тествахте на сняг и разбрахте, че се държи добре off-road. Много ниско качество на тези видеа, не знам само кой ви дава да тествате такива коли.

Карай си голфа из снага...

Италианското си е италианско - красота, мощ, рев... евала за решението на дир да ни покажат SUV-чето. Явно добре се справя и в сняг, само по-евтинко да беше :)

Страхотно возило и ценово е доста добро, това ще върви като топъл хляб сред хората с възможности.