Subaru обяви, че готви сериозна премиера за автомобилния салон в Ню Йорк в края на този месец.
На 28 март японците ще покажат следващото поколение Forester, като налице вече е първо предварително изображение за модела.

На този етап не можем да кажем много за визията на машината, тъй като снимката не разкрива друго освен формата на стоп светлините. Все пак, можем с голяма доза сигурност да допуснем, че дизайнът ще бъде вдъхновен от концепта VIZIV Future, който видяхме преди няколко години в Токио, предава autoclub.bg.

Новият Forester ще се базира на най-съвременната платформа на Subaru, Subaru Global Platform (SGP), която вече се използва от актулания Impreza. Не е трудно да отгатнем и някои от основните съставки в силовото уравнение - 4-цилиндрови боксерни мотори, безстепенна автоматична скоростна кутия и симетрично задвижване на четирите колела. Към тях Subaru ще добави и най-новите си технологии от семейството EyeSight.

Новата архитектура ще донесе и малко по-голямо вътрешно пространство поради леко нарасналите размери и по-доброто разположение на агрегатите в конструкцията. Теглото обаче ще върви надолу.
stat
Стани фен във Facebook

КоментариОще новини за Subaru


Нови автомобили