Колата представлява шосейна версия на пистовия TSR и е оборудвана с 5,8-литров бензинов мотор с два турбокомпресора и мощност 1193 конски сили.

Двигателят работи съвместно със седемстепенна скоростна кутия с двоен съединител. До 100 км/ч двувратият хиперавтомобил може да се ускори за 2,8 секунди, а до 200 км/ч - за 6,8 секунди. Максималната скорост е 325 км/ч.

Вижте снимки >> >> >>



Дължината на новия модел е 4815 мм, а широчината - 2038 мм. Пътният просвет е равен на 95 милиметра. Монококът на TSR-S е изработен от стомана и алуминий.

В същото време тялото на машината е изработено от композитни материали. Благодарение на това масата е 1495 килограма. Автомобилът е получил специално антикрило Zenvo Centripetal Wing, което има две накланящи се оси.

В автомобила отсъства аудиосистема, както навигация, климатик и дори въздушни възглавници. Всички тези опции могат да бъдат инсталирани по поръчка на клиента срещу допълнително заплащане. В кабината има специални места за поставяне на малък знак с флага на родната държава на собственика на колата.