На 27, 28 и 29 март клиентите имаха възможността да се запознаят отблизо с Maserati Ghibli SQ4, Ghibli Diesel, Quattroporte SQ4, както и Granturismo S.

ВИДЕО >>

На ексклузивното събитие в София присъстваха и тест пилоти на Maserati - Седрик Сбирацуоли и Джампиеро Симони, които демонстрираха възможностите на автомобилите.

Разговаряхме със Симони, който ни разказа за суперколите на събитието, но не разкри подробности за очакваните нови модели на Maserati - Levante, първият SUV на марката, и спортният Alfieri (вижте интервюто със Симони).

Имахме възможността и да се повозим на Quattroporte SQ4, като Симони показа на какво е способна луксозната лимузина, която със своите 410 к.с. е наистина бърз автомобил.

Пилотът, който работи за Maserati от 1998 г., сподели, че неговият предпочитан автомобил на марката е именно Quattroporte. По думите му колата предлага "пълния пакет" - голяма луксозна лимузина, която се управлява фантастично и стои много добре на пътя.

Симони не пропусна да похвали и Ghibli - отличен автомобил, който е по-скоро ориентиран към по-млади хора, по-спортен.

По думите му това, което отличава Maserati от немските премиум автомобили е уникалната емоция, която човек изпитва зад волана на колите с Нептунов тризъбец.


ОЧАКВАЙТЕ: Екипът на Dir.bg тества Maserati!