С респект и уважение към голямото име Bentley и неговия величествен дизайн, специалистите са създали и изработили проект, изцяло произведен в България.
Работено е в 3 направления:
     1. Екстериорна промяна с цел по-агресивна и уникална визия
     2. Изцяло нов интериор
     3. Увеличаване на мощността
Проектът на екстериора и интериора е направен от дизайнерите на Студио Vilner, изцяло съобразен с желанията на клиента. Визията на автомобила е сериозно променена.
Вижте снимки >>
Екстериор
Общо дължината на автомобила е увеличена с 13 см, ширината с 16 см. В екстериора са използвани нови карбонови детайли, напълно обновени са всички елементи - без линията на тавана. Проектирани и изработени са изцяло нови калници, като предните са по-големи от фабричните с 5 см, а задните - с 8 см. Предната част на автомобила е удължена с 8 см, а задната - с 5 см. 
По идея и дизайн на Vilner са също карбоновия преден спойлер, карбоновия заден спойлер и задния дифузьор. Променени са изцяло и накрайниците на ауспусите.
Автомобилът от заводски Racing Green цвят е пребоядисан в сив графит мат. Вътрешната част на фаровете е изработена от карбон. Стоповете също са ‘гримирани’.
Интериор
Интериорът е изработен в черен цвят с акценти от бордо. Материалите са черна алкантара, черна естествена кожа и черна екзотична кожа с шарка на кобра. Шевовете и коланите са в бордо.
Таванът е облечен в черна алкантара с декоративна шарка, която  присъства и на седалките. Воланът е с променена форма, съобразена със захвата на шофьора.
Под капака
Промените по двигателя също не са малко. Мощността е увеличена от 559 на 660 к.с., въртящият момент е набъбнал от 650 до 780 нм, а максималната скорост вече е 325 км/ч (318 км/ч стандартно).