Или поне ще грешите в скоро време, когато в портфолиото й вече ще има и електрически велосипеди. Първи информацията съобщиха от специализираното издание Electrek.

От тях научаваме, че Харли Дейвидсън подготвят пускането на пазара на подобни модели, като за сега са приготвили три прототипа. Става въпрос за електрически велосипеди, които имат батерии, но и педали, с които човек може да се придвижва и на собствен ход.

Возилата имат модерен вид и по нищо не напомнят на тежките рокерски мотори, с които марката е известна. Те са показани за първи път на годишната среща на дилърите на марката, може би за да се сондират мненията им относно това какво може да се подобри, как ще се продават и т.н.

Разбира се, все още няма подробна информация за това кога ще можем да ги видим на пазара, колко ще струват и какви ще са спецификациите им. Сигурни сме обаче, че отлично ще се впишат в градската среда, както с дизайна си, така и с възможността за управление с електрическото подпомагане на усилията на педалите.