Защо Daimler има гробище за нови коли

Нeмcкият кoнцeрн Dаimlеr кoмeнтирa oфициaлнo пoявилaтa ce в гeрмaнcкитe мeдии инфoрмaция зa хиляди нoви aвтoмoбили, изocтaвeни нa лeтищe.

Обратно в новината

Коментари - Защо Daimler има гробище за нови коли | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приеха си закони за емисиите уж, за да си продават само те колите и какво с еоказа, че точно техните коли не ги покриват... ХАХХАХАХАХАХАХАХАХА Корейците и японците потриват доволно ръце.

Тук обаче най-важното не се споменава. Дали са с дизелови мотори. Мерцедес тихомълком се изнизаха от САЩ с дизеловите мотори за леките коли и есювитата. Във филан на Нетфликс -Dirty Money за дизелгейт се споменава, че не само Фолксваген са манипулирали емисиите.

продадат за нула време; нали е пълно с "майстори", ще ги ремонтират.......

Защото хомологацията на новите мотори във връзка с нормите за емисии 2020 отнема 68 месеца, затова произвеждат предварително и продават след сертификацията. Същото е и с Ауди, БМВ, VW... Европейска бюрокрация

Така преминава световната слава.

По-изгодно им е да ги бракуват, от колкото да ги пуснат на пазара намалени, защото ще си убият пазара. Както се случва с всички продукти в момент на свръхпроизводство. Унищожава се.

Ами хич не е естествено, при факта когато се работи на конвейр качеството е трудно да се следи, особенно когато се гонят бройки за ден. Ако се сметне в цифри всичко това което е на летищети цифрата ще е в 9 нули минимум

Точно,гонят се бройки и печалби,само цифри са им в главата, а не се гони качество.