Започна производството на новата Lada Vesta (видео)

Новият руски седан Lada Vesta влезе в серийно производство.

Обратно в новината

Коментари - Започна производството на новата Lada Vesta (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия не се отказват. Да се научат първо д а правят хладилници и после нещо по-сложно.

Преди години руснаците купиха патента за Фиат 124 и след това започнаха да го "подобряват"....сега са с Рено и няма да мине много време и пак ще започнат да го подобряват....явно инженерната им мисъл се простира само до закупуване на готови проекти и след това да го "обновят"......доста са след китайците които си мислят,че правят автомобили...но пък всичките им части са "оригинални" :))))))))

Всеки който иска да си купи евтина кола след това я плаща двойно и е все по сервизите.....много хора не си задават въпроса защо една кола е евтина????

и няма как да е. Който може да разработи Су-Т50, може да си наеме някой да му разработи бюджетен автомобил. Голям си отворко, няма що.

Отново внос на автомобилопроизводство. 150 милионна държава без собствена разработка на автомобил!!! Русия е един резил.

модела Cross. И ако го има с 1.8 мотор към 120 кс, ще бъде супер.

Значи тази Лада е стъпка напред, кой каквото и да говори. Тука злостните коментари просто няма смисъл да се подемат, защото резултатът говори за себе си. Това прилича на кола, за разлика от 90-тарските недоразумения като Калина, Гранта, онази Chevy нивичка уж джип и всички техни безумия от последните 20 години. За преди това няма да говорим - оф-роуд Фиат-а им не беше лош за условията, в които се караше. Това е база, върху която определено може да се направи и нещо по-добро в близко време. Почнал е вликия мужик да гледа в правилната посока, явно е поизтрезнял и е видял че трябва да се бачка и да се гледа от опита на батковците с традиции. Иначе изостава необратимо. Казахте че китайците се научили. Или просто злобеете към руснаците, все едно. Като гледам напоследък е сигурно едно - китайците се научиха да рекламират, колите си. Какво произвеждат е съвсем друг въпрос. Виждал съм доста скърцащи Грейт Уол-и у нас, които изобщо нямат 5 години, нямат и две всъщност... Но пък по-добре е да има повече конкуренция.

"специфичните условия в Русия ... движение със скорост 60 км/ч по чакъл" За Средновековните условия на Русия най-добре да си внасят камили или да сделат дървени талиги и да впрягат волове :))

Аз лично ще направя тест драйв и ако ми хареса ще си купя една със автоматична скоростна кутия и с най-мощния двигател с абсолютно всички екстри. Мисля че за града ще ми е доста по удобна от тази която ползвам за извън градско. Там наистина колата трябва да е коляма и да предлага доста комфорт. Все пак мога и ще си я позволя ако си заслужава!

За да няма заблуждение влезте в страниците на българските дилъри на автомобили Лада и обърнете внимание какъв е гаранционният им пробег. Петдесет хиляди километра! И за сравнение си спомнете, че европейските и азиатските производители на автомобили дават гаранция за 150 хиляди километра. Китайците се научиха да правят автомобили, руснаците, обаче, не.

Интересно защо на други клипчета за производство на леки коли не съм виждал да платят с чук. Сигурно това е някой нов руски маркетингов подход.

Сега за BMW се размечтал нашият Spartan, но пък би си купил и Лада. Под една друга статия му четох коментарите как щял да си купува нова Астра за 33000 лв. Изобщо голям мечтателник ще ми дойде ...

По принцип за Сузукито си прав ама на всяко нещо /че и на нас хората/ му идва края.Тогава ако си на 67 малко трудно ще ти се отвори парашута за БМВ ...!!!

Тествали на чакъл докато се износи окачването - е за колко се е износило - 20 мин, 2 часа, 1 ден, въобще не е потеглила колицата? Не че е важно, но преди 2-3 год. като се правеха опити да се продава "Волга" в Германия преди да ги пуснат на пазара минаваха основен ремонт да им стегнат, образно казано, бурмите. Говорим за нови коли. А и външния вид има какво още да желае. Да ги бе погледнал един италианец, преди да ги одобрят за производство. На тях дизайна най-отръки им идва. На колегата преди мен - карай "Сузуки"-то и се радвай. Много непретенциозна и надеждна кола, направо верен приятел. Имал съм две с 4х4 задвижване и като изключим смяната на консумативи не съм припарвал в сервиз, а никога и за нищо не са ме подвеждали.

Бих купил такъв автомобил...почакайте,не бързайте с насмешките!Причини: -ниска първоначална цена на нов автомобил; -ниски цени на резервните части /на моето скромно Сузуки един фар е 450 лева!!!/ -положително здрава ходова част - магистрали,магистрали ами безбройните дупки по обикновените пътища?!?!?! -Рено и Нисан напоследък имат все по-добри разработки а тази Лада явно е повлияна от това; -след скандала с Фолксваген все по-малко вярвам във "извънземните" показатели на прехвалени автомобили; Е,можете да ме наречете глупак,но бих я предпочел пред някоя втора ръка /прасе в чувал не се купува!/.