УАЗ: Марс е наш, не на Tesla и Мъск

Миналата седмица Илон Мъск успешно изстреля своя роудстър Tesla към Марс. Това обаче не се е харесало на... УАЗ.

Обратно в новината

Коментари - УАЗ: Марс е наш, не на Tesla и Мъск | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешно - не смешно, аз залагам на НЕтехнологичната "Буханка"! Новите технологии са толкова крехки, че се съмнявам да изкарат 5 години на Земята, какво остава 5 дена на Марс, особено ако са използвали безоловната технология по директивите на ЕС.

Кажи с ръка на сърцето, АМА ЧЕСТНО, кое ще вземеш ако сега ти подаряват едното. Да приеме, че ще го ползваш в БГ действителността, с всичките дупки, високи бордюри, ходене до село и т.н. Кое ще вземеш?

Нито едното от двете! Сакам гоуф 2!

Високотехнологичните марсоходи се разхождат десетилетия по Марс, докато нискотехнологичните се разбиха на повърхността му или поработиха някой друг месец на Луната

комуниста може да краде, да пие...... и да лъже.

Аффффффффффтора ... Какъв е тоя "заварен електрожен в купето"? Обясни ни, или поне кажи на какви хапчета си?

Потърси в ютуб, има видео как едни руснаци разглеждат чисто нова уаз-ка. Ръждясала, зле сглобена, луфтове и ... електрод старателно боядисан вътре в купето.

електрод е едно електрожен е съвсем друго И аз съм аджамия в заваряването, електрода трябва само леко да се чукне в желязото за да се запали дъгата. Ако не го дръпнеш навреме ( примерно си снощен ) остава залепен на мястото и няма махане. Та разбирам ги на руснаците кво се е случило.

ХАААААААААААА, ЗАВИСТ:)))))))))) ........"и с заварен електрожен в купето".ХАААААААААААААА ..неграмотници, ама за лъжи и интриги-ПЪРВИ!!!!:)

Предвид турбоинфантилното изпълнение, директорът на УАЗ сигурно е някой третокласник.

Който знае,да обясни какви промени настъпват с колата изложена в космическото пространство/от ниската температура и т.н./.

марс е достатъчно голям, дори и за руските нано технологии, които изискват ключ 17 за сервизиране:)))

в УАЗ-ката има и "зелено човече".

Всъщност по-голямата част от Марс е доста равна и ако има подходящи гуми Тесла-та би могла да измине поне някакво кратко разстояние защото е на ток. А УжАЗ-ката няма мине и метър просто защото е с ДВГ за който се изисква кислород какъвто на Марс няма в атмосферата.

На УАЗка кислород не и трябва (само надолнище).

какво друго да очакваме от дебилите ?

""и с заварен електрожен в купето. """- :)))))))) Електрод бе Гогов, ЕЛЕКТРОД имаше цял, даже и боядисан !!

Миналата седмица писаха, че след Тесла върви Дачия с агрегат за батериите. Сега пред Тесла пък ще върви УАЗ. Значи купуваш Тесла и в пакета влиза УАЗ и Дачия.

между Тесла и УАЗ представя разликата Западния свят и Русия.

Така е...а ти/аз тикога няма да караме нито УАЗ, нито Тесла. Само гоуфче 2, щото много ги разбираме нещата.

Руснаците по-добре да обяснят защо отложиха старта на кораба Прогрес който трябваше да излети вчера с доставки за МКС?

Отлагане винаги може да се получи по различни причини - Лошо време, неработещ правилно елемент при тестовете, съгласуване с международни партньори и т.н. Примерно Фалкон Хеви го отлагаха многократно заради проблеми, а трябваше да лети в края на 2016 г. Забавяне от над година.

ами очевидно са има ли проблеми, конкретно по компа нещо, защо? за теб новина ли е че спънките и неуспехите са част от прогреса? те лиспсват при теб, разбира се, сети се защо.

Заварен електрод драги ..чак електрожен е много

На колегата Гогов трябва да му "заварят" един електрожен,за да види как става и тогава да пише глупости.

Едва ли знае разликата между двете, тоя сиг ходи и на педикюр

Този "някой" смуче държавни пари, нищо собствено не е вложил. По какво се различава от китайски научен институт, помпан сериозно от държавата? А прехвалените качества на супер дупер автомобила му са доста спорни.

'супер дупер' ? Личи си школовката..

спокойно,русофилче,има и по-тъпи от теб !

Някой построява свръх технологичен автомобил, с качествено превъзходство пред всички останали автомобили като динамика, автономност и т.н. Едновременно с това разработва собствена космическа програма. Прави секси и функционален скафандър, една от най-мощните правени ракети, и изстрелва в космоса с тази ракета колата си, заедно с манекен със скафандъра. А някакви ..., дето една кола не могат да направят, се опитват да си правят "великодушни" майтапи с него, с менторско шеговит тон?!? Това е толкова смешно, жалко, тъпо. За всеки нормално мислещ човек е чсно, че понякога дори добродушните закачки са не на място и трябва да си замълчи! :)

Коли не могат да правят но фото монтаж и лъжи са спецове.......мина времето когато можеха да крадат технолгии и да копират и сега трябва да плащат или да си размърдат пияните и мухлясали мозъци

Пък то и самагона може да е свършил.