Toyota отново е №1 в света по продажби

Toyota остава номер едно по продажби в световен мащаб за втора поредна година, изпреварвайки американската General Motors с около 270 000 коли през 2013 г.

Обратно в новината

Коментари - Toyota отново е №1 в света по продажби | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаш да кажеш че можем да го срамним с това дърво о..не. Качеството упределя цената.

Уникални автомобили на уникална марка!Тойота е най-скъпия автомобилен бранд!Три пъти по-скъп от vw

Макар и да съм фен на Хонда - Toyota са уникално автомобили ! Изключително здрави , Добри двигатели , всичко е на ниво ! Единственото ,което не им харесвам е това ,че са им много по скъпи частите от на останалите пройзводители - Но качеството си има цена.

прав си, много добре направени автомобили. особенно Lexus е страхотна кола. частите им са много евтини в двете америки, не знам защо в европа са 5-пати по скапи.

Съгласен съм съм на 100 процента!Ама "пАти" ,всъщност е пЪти!

Много е глупаво да коментираш когато не си имал такава марка-бил чул много тъпо.

Тойота е и ще си остане номер 1 в ширпотребите. Светът обеднява и за това си купува тези смешни коли. Няма да се учудя и ако ХЮНДАЙ стане номер 1 в броя продадени коли. МАЗДА е истината ако искате нещо наистина японско !

Ти пък много ги разбираш. До вчера ги правеха на базата на Форд, ти ми разправаш за чисто японско. От японските фирми само Мазда не се е справила с ръждата след 1997г. та до скоро. Иначе последните им модели са страхотни и си личи, че са се отървали от Форд.

Е, и? То и Самсунг продава най-много телефони, ама ако има пари, нормален човек не би си купил жълто. :) По тази логика Макдоналдс са номер 1:)))

Комплексарче, и тук ли се изхвърли!

Техен беше и отборът с най-голям бюджет във F1, който си тръгна без нито една титла.

Когато водите спорове за качество се замислете за следното. Хората по света карат колите 5 до 10 години. След това ги купуваме ние. Преди 5-6 години продадох кола на 20 г. с перефектно състояние на двигателя (нарочно не пиша каква е за да не повдигам полемики). Имам следващото поколение - много по-хубава е, но вече е на 15 г. и е за зарязване. Просто вече производителите не ги е грижа какво става след десетата година.

Тъпанар...Карам от12г такова лайно имам и германски боклук но гервануца много хляб има да яде.

Хайде по полека с хвалбите!!! Леко, че ви потекоха лигите!!! Само не ми хвалете безкрайно японските кенефи!!!Всички добре знаем какво им е качеството, колко стотици хиляди бройки се привикват в сервизите ежедневно, и как горко плачете, като се счупи нещо в "безценния" Ви японски дарак!!!Тези 10 милиона, са за сметка на качеството разбира се, да не би да са за сметка на нещо друго!?

Тойода (създателят на Тойота) е и създател на LEAN. Може да прочетеш малко и след това да приказваш глупости. Аз по принцип карам Немски автомобил, но не означава, че не харесвам Тойота, просто са ми мънички.

"колко стотици хиляди бройки се привикват в сервизите ежедневно" Аз се чудя защо всеки месец-два ме викат в сервиза

нямам спомен Москвич, Жигул, полски фиат да са изтеглили и една бройка за някакъв кусур. Следователно са съвършени.

Преди години производителят на тъкачни станове Соичиро Тойода изпратил синът си във фабриките на Форд да се учи как се правят коли . Вижте къде са сега . Карам Корола 2006 - 220 000 км без повреда ...

Браво!

Личи си, че от най-добрите са се учили

Ако швабата направи кола като японеца същия клас и да измине над 1мил км бес проблем на мотора и да негори масло супер -карам такова и от опит казвам.

няма такова животно, я си провери crash test на тези прехвалени консервени кутии

От години в луксозните сегменти, Тойота и Лексус са винаги с най-високи оценки, нещо си сбъркал :)