ТЕСТ ДРАЙВ: Mitsubishi Outlander PHEV (видео)

Представяме ви плъг-ин хибридната версия на Mitsubishi Outlander. Научете повече за японския SUV!

Обратно в новината

Коментари - ТЕСТ ДРАЙВ: Mitsubishi Outlander PHEV (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скъпичко за съжаление..

Тестовете констатират добри качества на Outlander по отношение на всички аспекти от сигурността на пътя. На борда винаги е налице ESP, както и ABS. За пасивната безопасност през 2016 г. Euro NCAP е присъдил 5 звезди. Изключителен дизайн от вън и от вътре!!!

По принцип Аутлендъра си е сув а не джипка. Като го гледам на клипчето, като му чета екстрите и се радвам още повече на 12 годишния си Пинин.

98 800 лева е една нормална кола за 40 000 лева + бензин за следващите 10 години!

Научете се да говорите и пишите на български бе хора! Плъг ин.....преведи го бе преписвач жалък! Срам ви е от майчиния ви език! Трябва да изглежда засукано, да си помислят хората- ей колко са начетени тия дето пишат!Дрън, дрън!- Всъщност самите англичани се изразяват много просто и обикновенно на техния си език. Ние обаче сме чуждопоклонници и затова няма да ни уважават никога, както ои мислят посредствените псевдоинтелигенти!- Добре,че дядо Вазов не може да стане от гроба, да види къде сме го докарали езика свещен на нашите деди....Срам и унижение! Боклуци!

Голям разбирач си бе! Да го били превели вика. Алооо, разбирачо в много езици включително и в английския някои думи нямат български превод или смислово значение на български. Като си такъв капацитет що не дадеш ти превода или направо я издай един речник.

Браво на водещия, отлично представяне! :)

okei

поредният смеш-драйв. спрете моля. дарете средствата на благородна кауза.

Едно е сигурно Митсубиши правият истински джипове, не от шосейните.

Правеха...

Това не е джипка, а повдигнато комби. Ако искате джип Мицубиши, вземете си Паджеро!

Видеото показва редица промени по настоящото Mitsubishi Outlander PHEV! Новата инфотейнмънт система на Mitsubishi e уникална! Идеално е, само човек да може да си го позволи финансово.

Значи зареждаш в контакта и караш 50Км. само на батерии, страхотно и ако разхода на гориво е това, което пишете ще е супер.

Страхотна машина, за съжаление хибридите са доста скъпи и малцина могат да си ги позволят.