Renault показа електрическия ”звяр” Trezor (снимки)

Концепцията Trezor показва всичко, на което са способни от Renault. Автомобилът има красив дизайн, множество нови технологии и е изцяло електрически.

Обратно в новината

Коментари - Renault показа електрическия ”звяр” Trezor (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този автомобил показва доминацията на Рено при електричките. За тези които пишат глупости да знаят че Рено тази година честваха 100 000 бройка продадени електрически автомобила.

Абе хора, Вие в първи клас ходили ли сте? Научете се да четете, в статията ясно е написано че модела няма да влезе в производство, а демонстрира технологии.... Хората показват просто един прототип, каквито се покзват редовно от всички марки, вие почнахте да качвате мацки на токчета вътре.... е, какво гледката ще бъде готина, нестига че ще е на токчета, ами ще е и с вирнати крака....

Абе и аз карам Рено, ама тая гъзария на снимките е крайно непрактична...Да, лови окото, ама да го караш това.......

С това при катастрофа няма излизане. Дори само да се огънат металните държачи на тавана.

готина картинка ама до там.... батман може да ги съди за плагиатство... а при катастрофа си има авариен комплект, зад седалката има отварачка за консерви и отсек със черен хайвер

Браво на Рено. Все повече ме печелят с дизайна си. Дано да го пуснат и в серийно производство. Да видим германците какво ще предложат с обичайния си консервативния дизайн.

А това пък "Задвижването е поверено на електромоторЪТ" е българската концепция за журналистическа полуграмотност.

Рено е добре да започнат първо да правят коли, а след това и електрически.

Рено колко победи имат във Формула 1 , знаеш ли? Много прочути марки могат само да сънуват такава бройка. А колко пъти са печелили всичко и са се отказвали поради липса на конкуренция , а? И след години пак се завръщат и пак за отрицателно време печелят всичко. Да кажеш, че Рено не разбират от коли, е все едно да кажеш на баща си, че не знае как се прави дете.

Добре е да погледнеш клипа с колата на Магнусен рено как хубаво гори....от както забраниха зареждането по време на състезание такова чудо не се е случвало но рено винаги може повече:))))))

Брях го и дзверя ! Някой добре се е забавлявал на 3D моделиране! Ни можеш да влезеш - ни да излезеш! Мацка с токчета ще драпа 10 минути по капаците докато влезе ! И само при сухо време се ползва - , че иначе се пълни с вода или пясък до половината ( не може да няма дупки на пода за водоотвеждане ) ... гений са, но препоръчвам да продължават с френската либоф!

Това,че е френска "френската любов" се указа един мит....във Франция ми го казаха:)))))