Проблем с възглавниците вкарва 2.3 млн. Тойоти в сервиза

Toyota обяви днес, че изтегля 2,27 милиона коли в света, сред които има автомобили от моделите Corolla и Yaris. Причината е проблем с въздушните възглавници.

Обратно в новината

Коментари - Проблем с възглавниците вкарва 2.3 млн. Тойоти в сервиза | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами аз съм от тези, които доброволно си купуват Тойоти - в момента карам поредната. Успоредно с това карам и поредна от VW концерна. Тойотите са ми лични, а от VW служебни и при тях нямам избор. Без да претендирам, че съм голям специалист ще кажа, че когато дойде време да си сменя личната кола най-вероятно отново ще е на Тойота. А дали са дефектни - ами всеки може да прецени за себе си.

Това, че са ги изтеглили значи че имат доблест да си признаят грешките. Преди дни GM уволниха 15 топ мениджери които години са знаели за проблеми и с техните AirBag но не са направили нищо по въпроса, в резултат на което са загинали доказано над 15 души само в америка и над 70 в целия свят. И немските компании имат проблеми но просто нямат доблеста и финансовия ресурс да си извикат колите...

Мдааа , японското не е кой знае какво но поне когато има проблем има доблестни хора да го признаят поправят .Ама друго си е като е немско да е голф а ? Все едно нужник ама да е селски!

Абсолютно! Точно това щях да напиша и аз .. Ама нашенеца продължава с "Японското си е японско"... wtf.. Аналогична е ситуацията и с Хонда и Нисан.

Факт значи,че трябва въобще да се спре Тойота от производство:)

С тези 2,5 млн. МПС-та тойота досега е изтеглила над 55 млн. дефектни возила ! Не се сещам за друга по-дефектна компания ! Хиляди загинаха по пътищата заради дефектите на некачествените им МПС-та, но само САЩ ги осъди да платят огромни глоби ! Не знам кой би си купил по собствено желание евтино и дефектно подобие на автомобил от тойота !

Истинският проблем е, че нямат одеало , с възглавниците ще се оправим ...