Показаха един от най-способните всъдеходи

Rezvani разкриха своя Tank - лимитиран, скъп и много способен всъдеход.

Обратно в новината

Коментари - Показаха един от най-способните всъдеходи | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прилича не само на Тойота, а и на новата визия на Стив Матин за Лада Нива. А на каквато и цена да е Нивата ще е поне 10 пъти по евтина и със сигурност със същите "офроуд" възможности. А "бронята" е за страхливци. Рекат ли да те думнат, няма спасение, та даже и с кевларено одеяло да слизаш и се качваш в колата.

приказка за лека нощ.

Такива Тойо продават ли се в България?

Стоянчо ти за какви читатели пишеш - българи или американци? Като спечелиш зелена карта и започнеш да пишеш в някой долнопробен американски сайт " инфотейнмънт " - вай колкото искаш. Тук сме България и пишем на БЪЛГАРСКИ отворко.

точно инфотейнмънт си се казва, селоо, село !

Селски,телефоните вече не са със шайби но за старците ингилизката терминология им се вижда сложна а бяха свикнали само с руската

като го гледам, 100% има забравен и боядисан заваръчен електрод в купето, като на УАЗ-ките :)

з5 нм викате, жестоко ускорение да не ви счупи вратовете внимавайте

на V6-цата не сте нагодили въртящият момент... трябва да е 3 цифрено число.

Моят акумулаторен винтоверт е с въртящ момент 32 Nm, а "писателят" на статията дори не я е прочел, както нас ни караха в училище да си прочетем какво сме писали на контролните работи и след това да ги предадем на даскалите.

Силно повлиян в дизайна от FJ Cruizer.Какво да се прави, Тойота има традиции за автомобили за пущиняците!

питай краварите като бяха в Сирия с джипове, оръжия ракети и прочие .Нищо не им остана няма ги никакви.А ИДИЛ щеше да сваля Асад.Смяяях

То от руските кошници нищо не остана,че и доста руснаци не се върнаха но "за родину" така ще ги отметнат пък тъпите хамериканци само със самолети ги трепят пък и не падат като руските щайги:)))))))))

С тези 1.3 литра на 100 км. ме застреляха. Някой нещо е сънувал май.

не е УАЗ-ка да гори 20/100

Вени,крайно време е да си смениш диоптъра,че недовиждаш.......напъни се и пак погледни какво пише

Много сполучливо рендерирани снимки...или просто казано..това е 3D модел само. Иначе се е получило :)

3Д модел е ... добре изрендирано и моделнато но пак на моменти има какво да се иска ... голям гаф обаче са снимките - рендерите на модела там където има трева :) не се забелязват никакви следи от гуми , тоест как е стигнала там не се знае :) летяла ли е с кран ли са я поставили , хахахаха

НЕ е 3Д модел !

му трябва такъв туч?!?

В крайна сметка, стигайки до цената, се върнах в началото - ако наистина на някой му трябва машина за офроуд, която да минава през всякакъв терен, да не се троши лесно, а ако се случи да е евтино, поглеждам към един друг производител, доказал се отдавна..

БРЦК

Кевлар и бронирани стъкла само да сложат на уазката или нивата и готово. За 20 000$ и малко по ретро дизайн ще има същия ефект :)

Нивата изобщо не е офроуд машина. Всъщност никаква машина не е, а обикновена трошка, под която трябва да лежиш ежедневно - и пак няма да имаш кола на която да разчиташ.

Дайте цената в рубли бе, така де това си е руска машинка,ха,ха,ха!

не бе това си е чиста проба холивудска фантасмагористична машина.Като всичко американско което е "супер", ама като пристигна в Сирия на терен да сваля тиранина Асад, стана за смях и изчезна на фона на изостаналите руски работи.Абе казал го е поета: американският слон-най големитя слон в стъклен магазин.

И като се събуди беше ли се изпотил?

Е тва ако го докопа некаф терорист и ще размаже баре едно 50 човека на мегдана. Може и да си стреля необезпокояван отвътре.

Основател: Ферис Резвани Основаване: 2014 г. Брой служители: 6 (2017 г.) Брой местоположения: 1 Обслужван район: Ървайн Централа: Ървайн, Калифорния, САЩ