Пиян и ”нашмъркан” спрели производството на BMW

Двама работници, заложили на твърдия алкохол и амфетамините преди началото на работния ден, успели да спрат поточната линия на BMW в Мюнхен.

Обратно в новината

Коментари - Пиян и ”нашмъркан” спрели производството на BMW | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като си представите, че поляците са едни от най-добрите им работници си представете за какво немско качество си говорим! Във фабриките им е пълно с анадолци, араби, негри и все подобни индивиди паднали от клона. Ако случайно има някой немец за цвят, то той е от най-изпадналите и са го натирили от бюрото по труда, а не че му се бачка. С подобни хора, качеството е немислимо да стане, както и се вижда. Едно време немското беше символ на качество, а в момента китайските стоки са по-качествени от немските. Смятайте до къде са е докарали работата. А специално за поляците не се учудвам. Работил съм с такива. Те са вечно пияни, все замислят някаква далавера, какво да откраднат, а ако са в група и достатъчно почерпени кого да набият. Когато са поединично са мишки, но в група ли са са големи побойници. По-големи пияндета от поляците не съм виждал. Руснаците могат само да им дишат праха. А за полякините няма какво да говоря. Легенди има за тях и все са верни. Докато мъжете им пиянстват те се чудят с кого да се изплющят, а ако не намерят и те се отрязват...

Хахахааха, голяма новина. Показва, че източно-европейците поддържат всичката индустрия на т.нар. развити държави. За това ли са развити? Развили са стратегия за успешно ползване на робски труд. Някой виждал ли е имигрантите, и в англия, и в германия? Огромен процент от тези хора са ниско-образовани, меко казано прости хора, които са обучени да свършат 1 нещо и пуснати по производствените линии.

хаха немски прасюги..

Мен по скоро ме гложди въпроса, защо работниците на БМВ шмъркат? Не им ли плащат добре? Или може би им плащат толкова добре, че имат пари и за това?! Но предвид това, че не са германци излиза, че не им плащат добре.

Е ако са бежанци не е политкоректно да се съобщава произхода. Ако са поляци, българи или румънци може!

Колко бързо германците са разграничили уточнявайки, че тези работници са от полски произход. Мен пък ме притеснява качеството на германските продукти като почнат да интегрират новите "бежанци". Човек ще го е страх един немски шоколад да си купи.

Афганистанска пот, какво толкова.

Кой знае какво пушат тези които сглобяват спирачките на БМВ. Дане техните поразии не ги забележи някои клиент на пътя.