Новата лимузина на Путин

Преди няколко месеца Marussia Motors и Cardesign.ru стартираха конкурс за дизайнери - предизвикателството бе да създадат концепция за нова президентска лимузина за Владимир Путин. Победителят вече е ясен.

Обратно в новината

Коментари - Новата лимузина на Путин | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

pompai

Врати не виждам на тази кола ,да не е с телепорт:))))

Гледам, нещо ми липсва? Ами естествено, амбразура и картечница....

Задницата създава у мен асоцияция с женски полов орган

Това чудо изглежда като е наставено от два различни автомобила, съединени по средата. Предницата е взета от един що-годе приемлив авомобил, задната част е от някакво авточудовище.

Потърсете в гугъл страницата на конкурса с участниците и ще видите, че това е едно от посредствените предложения. Не знам защо са го избрали. Наистина е бледо копие на Ролс Ройс с малко елементи на Крайслер 300с. Имаше доста по-интересни предложения. Между другото има много добри млади руски автомобилни дизайнери, но обикновено ги взимат бързо в големите европейски или американски автомобилни компании.

в анимациите обикновено лошия босс се появява с ткава кола

farmer

Бандитска като бъдещия собственик!!!

Оле, майко....Защо просто не купят един Ролс или Пулман? В тази псевдодържава освен девочки, водка и петрол друго не става за нищо.

Копие на Ролс-Ройс. ОРИГИНАЛНО!

ха ха!рисунка............

До тук добре, картинка са направили. Но оттук нататък започва трудното къде ще я 'зделат'?

Охоо! Само стой та гледай. Пара като има, а то ще има бол, и завод за лимузини ще построят. Германски специалисти ще си внесат. Той Петър I земеделци си е внесъл земеделие да му правят та Путин без лимузина ли да стои.

ама ти маи не си чувал за маруся или че лада е част от рено нисан , или че правят космически кораби ...