Най-интересните автомобили от Детройт

Кои са най-интересните модели, които дебютираха на сцената на Северноамериканското международно автомобилно изложение в Детройт.

Обратно в новината

Коментари - Най-интересните автомобили от Детройт | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алоооооо дира, преписали сте дословно статията от американски онлайн журнал...... Интересуващите се първо там гледат... . Да сте чували за авторски права? Поне да я бяхте превели цялата! Новия Lexus LS е извън земен

сивия Форд изглежда сякаш са сложили 2 коли една върху друга и затова има 2 брони една в/у друга. Виж буса на VW е със страхотен дизайн. Чудя се, защо не пускат в производство коли с такъв дизайн? Всички производители вадят такива прототипи, но после произвеждат тука изложените ГРОЗОТИИ! Явно не смеят да пуснат масово хубави коли, защото следващия модел как ще го подобрят? - Няма да могат! затова ни карат да "свикваме" с грозните им творения. Е, все -пак човек свиква със всичко, особено ако може да му се дава газ!

Тойота - секси?!? :-)

Новото в Тойота е, че вече прилича на Хонда. Volkswagen I.D. Buzz е доста по-секси от нея.

Предницата в съсем различен стил (и грозна според мене) е като залепена за останалата част на колата. Но колите в САЩ се продават в резултат на успешни рекламни кампании, а не толкова на техническите им качества.