Mercedes S65 AMG Coupe изгря в Москва (снимки)

Mercedes показа S65 AMG Coupe на автомобилното изложение в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Mercedes S65 AMG Coupe изгря в Москва (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

*поолял :)

Случайно или не, шефът по дизайна им се казва Вагенер... Наистина много се е поулял със задницата на тоя мерджан, ма те от край време, още от времето на Лешке, Мерцесите приличат на щайги, а тоя специално поне отзад прилича не пенсионерска щайга. Вместо да разкраси предния модел, той го съсипа или поне отзад. Отпред има напредък. Не може да му се открекат и някои успехи обаче, като при новата S класа, макар и да прилича на дабелен брат на Бентли, а и при А клас и т.н. Джиповете обаче са другия им провал, но те така или ниаче никога не са били красиви.

деер

Харесвам Мерцедес, но имам чувството , че от 2010 активен и пасивен гей определя външния им вид. Апропо, какво правят немските фирми в Москва? Нали ембарго? Парите май не миришат?

Баба Меркел наложи ембарго на диамантите, затва само ватирани седалки. И що при тъпите руснаци, трябваше при културните булгаристанци, се пак тия мерджани след 20 години, ние ще ги купуваме

а максималната скорост е ограничена електронно, като за Европа тя е 250 км/ч, а за САЩ - 299 км/ч. това пък какво означава и защо ?!