LADA задмина Alfa Romeo в Германия

През март руската марка LADA е продала повече коли от италианската Alfa Romeo в Германия.

Обратно в новината

Коментари - LADA задмина Alfa Romeo в Германия | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия работи ги четем откак започна руската пропаганда - все удрят в земята ту Фолксваген, ту Мерцедес, дори и Ролс Ройс. Безаналогово и космическо! И така с години и все същите грозни ламаринени каруци.

164 продадени каруци... Абе вие нормални ли сте да ни занимавате с тия тъпизми!!!

Ти какво продаде бее?? Църулите на ДОганя

да е някой като "цар вирус", "минувач", "симеон" за да не може да разбере за какво става дума в публикацията. На един му се привиждат "хибридни войни"; на други някакви сравнениея итн. Абе идиоти, в публикацията се споменава, че за месец Март 2020 година в Германия са продадени 164 автомобила ЛАДА и 151 автомобила Алфа Ромео. Констатиран е един факт и е споменат. Нищо друго. Никой не сравнява каквото и да било. Ни най малко "води хибридни войни". То бива идиотизъм ама чак толкова.......

АМИ ИДИОТА В СЛУЧАЯ СТЕ ВИЕ ЗАЩОТО ЯВНО НЕ ВИ ДОСТИГА СИВО ВЕЩЕСТВО ЗА ДА ПРОУМЕЕТЕ ТЪПАТА ПРОПАГАНДА но за зомбита като вас явно все още се намират

тази "пропаганда" бе идиот? На плиткоумен джендър шибан пропаганда му се привижда. Иначе да, разбира се, тези в Германия които са си купили ЛАДА са агенти на Путин (highly likely), :)

Ти не четеш между редовете май никога, явно и затова си пропуснал и кой е собственика на Авто ВАЗ. Това е Рено, Дачия в руско изпълнение, с всичките ЕВРО стандарти, които се изискват в 2020г.

не се коси да обясняваш на олигофрени с промити мозъци, няма да те разберат и ще продължат да си повтарят тяхното като папагали

Потресаващата новина за 151 продадени автомобила за целя март в Германия си е новина, с която искат да ни забавляват от Дир:) Тъй като Лада е производител извън ЕС, предлагам да ги сравняват с Тата, Чери, Грейт уол. Сравнението с Алфа е нелепо, другия път може да ги сравните с Бентли - със сигурност Лада имат по-добри резултати от тях.

Неподходящо сравнение, което се стреми да изкара Лада по добра от алфа ромео. Два съвсем различни автомобила.Във ралични сегменти. Малко като сравнение м/ъ каруза и автомобил . В Гремания , Лада си купуват тези които намят пари за друг автомобил. за тези пари няма алтернатива , но все пак човек може да се предвижва. За цената на Алфа Ромео можеш да купиш почети всякаква кола. КОлегата със хибридната война е прев. ДИРа тръби все добри новини за олигархична, тоталитарна и ....... Русия- земя на промитите мозъци ( пвета) и лоши за демолратичния свят със съществуваща свобода и пазарна икономика. Нека за зададат въпроса ако можеш да избираш какво би си взел, Лада или Алфа Ромео...

Господа дир.бг провеждате хибридна война спрямо нас с тези статии за руските автомобили. Разделете 164 на 215119 и получавате 0.0007ш% продадени руски коли в Германия. Де факто те са "забранени" там тъй като не отговарят на Евро1,2,3,4,5,6 и собственикът плаща огромни застраховки и екотакси. Публикувайте повече за най-продаваните модели у нас например Шкода и т.н. а не тези боклуци. Отдясно горе на страницата виждам нова ваша изцепка "Русия ще утрои производството на автомобили" - пак всичко в бъдеще време/известен прийом на хибридната война което ми звучи като Русия ще сади картофи на Луната.

То и твоите сметки са хибридни, защото запетаята е два знака наляво, но толкова си можеш, вмирисана евроатлантическа свиня!

Господа дир.бг провеждате хибридна война спрямо нас с тези статии за руските автомобили. Разделете 1шч на 215119 и получавате 0.0007ш% продадени руски коли в Германия. Де факто те са "забранени" там тъй като не отговарят на Евро1,2,3,4,5,6 и собственикът плаща огромни застраховки и екотакси. Публикувайте повече за най-продаваните модели у нас например Шкода и т.н. а не тези боклуци. Отдясно горе на страницата виждам нова ваша изцепка "Русия ще утрои производството на автомобили" - пак всичко в бъдеще време/известен прийом на хибридната война което ми звучи като Русия ще сади картофи на Луната.

Господа дир.бг провеждате хибридна война спрямо нас с тези статии за руските автомобили. Разделете 164 на 215119 и получавате 0.00076% продадени руски коли в Германия. Де факто те са "забранени" там тъй като не отговарят на Евро1,2,3,4,5,6 и собственикът плаща огромни застраховки и екотакси. Публикувайте повече за най-продаваните модели у нас например Шкода и т.н. а не тези боклуци. Отдясно горе на страницата виждам нова ваша изцепка "Русия ще утрои производството на автомобили" - пак всичко в бъдеще време/известен прийом на хибридната война което ми звучи като Русия ще сади картофи на Луната.

от началото на тази година отговарят на нормите EURO 6D. Тъпако шибан злобар, никой не води война с тебе; на никой не му пука от такива като тебе; никой не се интересува от такива тъпаци като тебе. По горе в публикацията се споменават 164 продадени автомобили ЛАДА за месец Март 2020 в Германия. Толкова ли е сложно за разбиране? Аман от БГ идиоти!

ти ако имаш,ей така 13 хиляди евро/толкова е цената в Германи на модела 4x4/ лада ли ще си купиш??

Както не е трудно за разбиране, че 164 продажби от 215119 е пълен та*ак и си е чисто хибридна статия. Понял товарищ?