Калашников представи своя звяр на две колела

Още през следващата година в рамките на проекта "Кортеж" ще бъде представен мотоциклета за съпровождане и охрана на президентската лимузина.

Обратно в новината

Коментари - Калашников представи своя звяр на две колела | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо: Грозотия... Второ: Руснаците, така не могатда се разделят с тази боксер концепция ,с близо 100 - годишна история ,присъща на БМВ и открадната и присадена на Урал-Днепър.Толкова ли не могат да създадат 2...3..4-цилиндров съвременен двигател ,редови с напречно или надлъжно разположение. Трето: Губи се голяма част от преимуществата на мотоциклета с тази маса,мощност и конструкция...Да е проходим,лек,маневрен и най-вече...ИКОНОМИЧЕН в сравнение с автомобила. Къде ще летиш с 250 км/ч и ще ускоряваш за 3-4 секунди...Ами тези 150 коня за какво са ти и с КОЛКО ще трябва да ги зобаш ? ....Като ,знам руските стандарти за разход на гориво това слонче 10/100 не му мърдат дори при нежно каране. На годинки съм вече, но си падам по моторите...от 16-годишна възраст съм се качил ,но днес предпочитам спокойните , улегнали чопъри за които мисля ,че мощности до 50 к.с. са напълно достатъчни да подържат крейсерски скорости без проблем дори в наклон от 100 км/ч.Всичко над нея ,вече не е удоволствие да караш мотор ,а риск и предизвикателство.А и разхода ,не бива да е повече от 3,5-4 л/100...Днес дори това е постижимо за 4-5 местни автомобили с обща маса от над 1300 кг.

Първо: Грозотия... Второ: Руснаците, така не могатда се разделят с тази боксер концепция ,с близо 100 - годишна история ,присъща на БМВ и открадната и присадена на Урал-Днепър.Толкова ли не могат да създадат 2...3..4-цилиндров съвременен двигател ,редови с напречно или надлъжно разположение. Трето: Губи се голяма част от преимуществата на мотоциклета с тази маса,мощност и конструкция...Да е проходим,лек,маневрен и най-вече...ИКОНОМИЧЕН в сравнение с автомобила. Къде ще летиш с 250 км/ч и ще ускоряваш за 3-4 секунди...Ами тези 150 коня за какво са ти и с КОЛКО ще трябва да ги зобаш ? ....Като ,знам руските стандарти за разход на гориво това слонче 10/100 не му мърдат дори при нежно каране. На годинки съм вече, но си падам по моторите...от 16-годишна възраст съм се качил ,но днес предпочитам спокойните , улегнали чопъри за които мисля ,че мощности до 50 к.с. са напълно достатъчни да подържат крейсерски скорости без проблем дори в наклон от 100 км/ч.Всичко над нея ,вече не е удоволствие да караш мотор ,а риск и предизвикателство.А и разхода ,не бива да е повече от 3,5-4 л/100...Днес дори това е постижимо за 4-5 месни автомобили с обща маса от над 1300 кг.

Porsche ти праща много поздрави, за остарелия двигател.

Пак рисунки и скици !

Добър Мотоциклет. Мога само да кажа "Браво".

антимотор.... 300 кила тенекия....

500кг! Баси грозния трафопост...

буталата от Трабанче ще стават ли както на старото Иже???? за едно Иже питам....