Готови ли сме за автономните коли?

Към края на десетилетието очакваме масовата поява на самоуправляемите автомобили, но готови ли сме за тях?

Обратно в новината

Коментари - Готови ли сме за автономните коли? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не сме готови.мутрата пешо от костинброд на 17 ракии така ще я отнесе на червено автономната кола ....тя нали спазва правилника.за българия трябва да и вградят един високоговорител да може да псува.ще върви и в сърбия и русия.

това значи отиваш на крачми пиеш колкото искаш и колата сама си знае дома. супер.

искате или не, това е колата на бадещет0.

Егати глупостта! Фотьойл на колела! И къде отива удоволствието от шофирането?!

Пази, Боже ... Цъфнали сме с неавтономните, а сега пък и с автономните ...

Дано съм жив да видя как такситата стават евтини (поради липсата на водач) а личните автомобили ненужни. Тротоарите най-накрая отново на пешеходците. В София имаме нужда повече отвсякъде в Европа или Америка от малко пространство от тия железа.

И на кой освен на производителите и подслушвачите-контрольори са притрябвали тези скапани нашийници с дистанционно? Сигурно има тук-там по някоя стара мома, дето си мечтае да се вози сама в кола, а не може да кара... Някой друг? Вие децата бихте ли си оставили сами в колата, да ги закара сама? И какъв смисъла от нея - по-бавна, много тъпа и контролирана на 100%. Супер!

Трябва само да измислят нова форма на забавление за неконтролираните герои по пътищата, които не знаят какво е мигач, лента, ограничение на скоростта, предимство и т.н.

В заглавието има правописна грешка "готови ли сме" ;-)