Dacia e №1 на българския пазар за 2013 г.

Dacia e реализирала 2118* нови автомобила на българския пазар, което я прави най-продаваната автомобилна марка в България.

Обратно в новината

Коментари - Dacia e №1 на българския пазар за 2013 г. | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Za 300000km samo konsumativi Sam senile.

Пуснете на бг пазара "Дачия Нано" за 1000 лв и тогава ще сте връо в продажбите!

Dacia е толкова далече от първото място, колкото винаги е била. Шефът /смешен поляк, временно пребиваващ в БГ/ на Nissan-Renault-Dacia, си прави PR, изнасят каато луди /или откровено лъжат/ с продажбите си в България и с цялата си наглост после заявяват, че били на първо място. Нагли смешковци.

всички проспаха, как Фолксваген се изкачи в челната тройка. докато Ауто Билд в България не се появи, се продаваха Форд и Пежо, ако си спомняте. откакто го има Ауто Билд и у нас, Фолкваген влезна в тройката... много интересно съвпадение... :-))))

деер

Браво , тогава.Но никога не бих си купил кола от България. От 17 автомобила,който имам в момента Тези, които са купени 2-ра употреба имат 3 пъти по-малко разходи за ремонти. спрямо новите купени от България. От България само парацетамол може да с купува със сигурност за качеството.

Сиромах човек - жив дявол

за какво да се ръси човек освен ако иска да си вдига самочувствието със скъп автромобил. Това е за простаците и за пред простаците. Нормалните хора искат автомобил, надежден, практичен, и си имат самочувствие било то от образование, от възпитание итн. Да не се забравя, че Дачия е Рено. А Рено си имат своите традиции.

По твоята логика най-добре е да караме руски лади.

Традиции... то и Дачия си имат традиция - да са боклук.

Ужас до къде ни докараха. А бе пуснете една нормална кола 1,3 кубика с автоматична трансмисия. Та човек да си вземе

Не става, пич. За да се движи нормална кола с автоматична трансмисия от моторче 1,3 кубика, трябва да го програмират да работи непрекъснато над лимита си. Това значи 100 хил. км. и го хвърляш, щото двигателният блок е станал на пихтия.

Глупости. Бях в USA далечната 1993 всички семейни коли малолитражни и средни литри им са на автоматици. Един автоматик не е толкова сложно и енергоемко. Просто фирмите вносителки нарочно внасят мощните за по големи печалби. В USA е точно обратното скъпите коли са с ръчни скорости. Да се гъзарят обаче са много малко по 1 %.

Вземи си Logan с 0.9 литров двигател.

Ми няма с автоматична трансмисия има с пепелник и запалка.

Йефтинкото си е йефтинко!

Какво говори това - хората нямат пари за нормален автомобил.

Или се научиха, че не им трябват скъпи автомобили...

...и качествени...