Dacia: Безсмислената технология само обърква хората

Dacia стартира "кръстоносен поход" срещу безсмислената технология, която само усложнява живота на хората.

Обратно в новината

Коментари - Dacia: Безсмислената технология само обърква хората | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз Карам нова кола ... ама с тез новите екстри , като ти изгори лампичка и ходиш в сервиз ... като ти спадне гума и светват 20 червени лампи и викаш пътна помощ, да не говорим, че вече 3годишни коли са стари , защото нямали това или онова ... всичко е една суета .. и какво ако нямаш подгрев на волана не можеш да изминеш 3км до офиса ли!?

ВБА

Климатика екстра ли е? Не е! Подгряване на задно и предно стъкло екстра ли е? Не е! Подгряване на седалките е екстра, но доста вредна за долната част на тялото?! Подгряването на волана е екстра, но влияе върху безопасността на кормуване през зимата?! Подгряване, и прибиране на външните огледала екстра ли е? Не е? Датчици за налягане в гумите екстра ли е? Не е, защото много скоро гумите, ще могат да променят налягането си в зависимост от пътя /сухо, мокро, кал, сняг, поледица, като гумите, ще имат всесезонен протектор със специална конфигурация, който ще осигурява сцепление при тези условия/. С/С системата, която осигурява спирането на двигателя при престой не е доработена, защото не е адаптирана към двигателя, който със съответните алгоритми може да изключва част от цилиндрите при определените условия за движение и престой. Заключването на вратите при потегляне екстра ли е? Не е! Мога, още да изброявам, но е безпредметно на този етап на мислене. Отдавна трябваше да има камери вместо огледала, а почти всички уреди на арматурното табло да са дигитални или изнесени на предното стъкло. Още сме далече от наистина съвременни превозни средства, които да отговарят на новия век и новото време. Технологиите се прилагат по правилото на плужека, а не би трябвало, защото е в интерес абсолютно на всички, включително и на природата. Не жалиш ли някой или нещо то ти се отвръща със същото. Всичко, което не пречи за сигурността, както на машината, човека и екологията не е екстра, а стандарт...и ние ще плащаме не за сигурност, а на ужким за екстри......Всички производителите много има над какво да се замислят, както и дилърите, защото в много близко време търговията, ще се промени коренно от това, което е сега и тогава......екстрите няма да са екстри, за да оцелеят..... Много скоро, ще го почувствате! Тежко, и горко на тези, ако не вземат мерки докато е време....

... предно отопляемо стъкло и подгрев на седалките ... незаменими екстри, които искам да имам ВИНАГИ! ... за AutoHold-а да не говорим, ама не този тъпия на Dacia, а на VW-Audi, работи перфектно!

Не правите разлика между екстра и излишно усложнена технология. Моята кола има двузонов климатроник. За да стигнеш до настройките му през компютъра на колата трябва да извършиш шест седем операции / стъпки/. Аз не съм го правил никога. Не защото не ползвам климатроника, а защото на арматурното табло имам едно бутонче и въртящо се копче с които можеш да направиш същото с едно натискане. Следователно опцията през компютъра е излишна технология. Да за фасона е важна, но на практика едва ли някой я ползва.

Еми това говори много, както за британците, така и за Дачия.

Карайте си старите москвичи дванайсетаци. Ние ще си караме е-класите. Щото сме прости.

Караш на деда си жигулата...

Ма верно сте прости. Ще го разберете по трудния начин. А че в твоя жалък и ограничен свят има само Москвичи и Е-Класи, си е твой проблем.

Със същият успех може да рекламират и Нокиа без фенерче.

Гроздето е кисело...

Прасетата имат по-малко проблеми с технологиите от поданниците .

Прасетата имат по-малко проблеми с технологиите от поданниците .

плюят по технологиите ама що не си правят прозорците да се свалят със ръчка????

Това електромотора дето сваля стъклото, ще да е няква супер-дупер върхова технология.

Защото ръчката е по-сложна технология. И като изпълнение и като употреба. Ти няма да знаеш на къде да я въртиш най-малкото.

"Няма технологии - няма проблем!" Как ще имате проблеми с музиката, като не сме ви сложили такава, а? Ваши: Дачия

за теб само CD ли е източник на музика?!? В коя нормална нова кола се слага такова?!? И са много прави за излишните екстри....като започнеш да караш нови коли ще ги усетиш. Оляха се с глупости, а махнаха удобни стари екстри . И не говоря конкретно за Дачия-просто те казват една истина.

За това питайте Дачия - те предлагат CD като платена опция. Хората от Дачия се мъчат да обърнат ниското оборудване на автомобилите си в предимство. Няма нов модел автомобил, дошъл в България, който да не съм карала, преди да започнат продажбите. Да ми дадете пример за излишна екстра?

Съгласен съм, особенно технологиите приложени в Дачия тотално объркват всеки.

Що не вземат да премахнат пяната от бирата? Да не се напъваме да мислим за какво я има.

CD плеъра вече отдавна е безсмислена технология.

Тия които имат мозък само да пазят равновесие им е трудно явно а и от каруца да се качиш на такава кола си трябва обучение

Технологията е направена за главочи като тебе, които не могат да различат кога вали дъжд, за да си пуснат чистачките или не знаят кога е тъмно за да си пуснат фаровете. Лошото е, че не винаги сработва когато трябва.