Audi послъгали за пробега на електрическия E-Tron?

Пробегът с едно зареждане на електрическия SUV Audi E-Tron се оказа по-малък от обявеното, но причината за това е в различните стандарти при тестването.

Обратно в новината

Коментари - Audi послъгали за пробега на електрическия E-Tron? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време БГ беше на едно от първите места в мотокаро стоенето. И какво остана от това нищо. Продадоха завода и тн....за жълти стотинки... Можехме да сме първенец и в производството на електро-коли и то на най-конкурентните цени на планетата. Нямаме държавници/политици....само такива които скапват държавата и икономиката ни....какво пречи да развием тази технология започнем строителство на български електрически автомобили.....просто нашите политици нищо не правят по въпроса. А това е бъдещето....къде спят държавниците ни.

Ние и сега произвеждаме електрокари, само че това не е достатъчно за автомобил.

Тъй, тъй откак Ханс стана Хасан тъй стана и с немската прецизност. Всъщност верно, че АУДИ е баварска марка, но отдаааааавна баварците са малцинство в заводите на Фолскваген груп.

БРЦК

300 до 400км не е зле за мотокар. Проблема е ,че бавно се зарежда. И че техологията е безперспективна. Бъдещето е на водорода, освен ако не се появят батерии в пъти по-добри от сегашните литиеви, което не се вижда в близко бъдеще.

Лично съм тествал автомобила около 6 месеца в САЩ. С еднократно зареждане съм минавал от 200 до 240 мили, тоест от 321 до 386 км. В градски условия съм постигал по- добрите резултати. Много е относително.

Сефте! То може ли Фолксваген-Ауди да не излъже! Вече тим стана запазена марка!

Съвсем нормално за Audi. То ако не харчи "като за световно" няма да е Audi!

Все още много далече от Тесла!

Немците напоследък лъжата я нямат за нищо

Няма лъжа, бе ;) 328 км са "ДО 400". Не са излъгали. То и 0 е до 400, но това е друг въпрос ;)