Албания забранява коли на повече от 10 години

Вносът на автомобили, произведени преди 2009 г., ще бъде забранен, обяви албанският министър на туризма и околната среда Бленди Клоши.

Обратно в новината

Коментари - Албания забранява коли на повече от 10 години | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е идея, лансирана от техен 'зелен'. Едва ли ще мине през тяхното НС.

Не е нормално това. Ами ако съм колекционер и искам да си внеса Cadillac de Ville от 65-та. Просто трябват данъци и акцизи за замърсяващите коли, които да окажат търсачите на 'нов внос, като нова със всички екстри'. Добре потдържаните и технически изправни автомобили не им пречи, че са на 10-12г.

То за албански реотан бях чувал ,че бавно загрявал , ма сега май ще излиза лаф за български реотан.

Пич, бил съм няколко пъти в Албания. Отидох предубеден, но хората са нормални и гостоприемни, храната вкусна а пътищата гладки БЕЗ ДУПКИ като в БГ. Масово се карат мерцедеси и ако те спре полиция - пита те знаеш ли къде си тръгнал и как да стигнеш, при това на приличен английски а не като нашите шумкари тука детон викат 'И са ко шъ праим?' Освен това в Албания наистина е чисто, девствена природа и бункери. Има градове като Пермет сякаш излезли от приказките.

Елементарно Уотсън, дори албанците се доказаха като по умни и прагматични от нас!Откога трябваше да се напрви това у нас?!!!

Когато доходите ни достигнат Албанските. Сега сме на ниво под Сомалийските.