И двете превозни средства са обвити в бяло матово фолио, с което те изглеждат почти като близнаци. Промяната на екстериора не спира до тук - Vilner са добавили нови спойлери отзад, а задните светлини също са били "гримирани".
Доработените BMW 5 и BMW 6 изглеждат още по-агресивно, благодарение на контрастиращите джанти, които са в тъмен цвят - Графит и Черно. По-големите промени обаче можем да видим в интериорите, където е и силата на тунинг ателието.
Вижте снимки >>
Интериорът на "петицата" е изцяло променен. Същата бяла тема се пренася и в купето, но също така са добавени контрастни акценти в черно и червено. Воланът е напълно персонализиран, а огледалото за обратно виждане е увито в алкантара, която се превърна в нещо типично за вътрешните промени на Vilner. Добавени са и червени предпазни колани. Всичко останало в интериора е увито в първокачествена бяла кожа.
За "щестицата" тунинг специалистите са решили да променят само отделни детайли. Целта е била да се допълни перфектната визия на автомобила. Воланът също е променен и към него са добавени елементи от алкантара в цвят слонова кост. Тунерът уверява, че не е останал пластмасов елемент, който да не е облечен в алкантара или в най-фина кожа.