Жигули с V8 двигател слага в малкия си джоб всеки SUV

Жълтa кaрoceрия c клacичecкo излъчвaнe, нo дo тук cвършвaт приликитe cъc cтaндaртнитe ВAЗ 2101. Вcичкo ocтaнaлo прави това Жигули напълно различно от всичко.

Обратно в новината

Коментари - Жигули с V8 двигател слага в малкия си джоб всеки SUV | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

особено откъм комфорт, пространство в кабината и удобства! :-)

поредният бисер на другаря гогов

Така звънкат копейките в джобчето на Гогов. Ама не е глупав другаря ви Гогов - има Самсунг и кара Пежо - а ние чакаме да го видим с ладичка и йотафонче...

Слага на майка ти путката, педал нещастен.

Гогов обаче не спира с путинската пропаганда. С такава любов пише за руските таралясници,че ако няма за лична кола Ладюха - значи е абсолютен изменик на каузата :))) Някои от другите статии на Гогов: Нива надви Ландроувър Все повече европейци си купуват Лада Продажбите на автомобили Лада в страните от ЕС през август са нараснали с 20% Превърнаха Лада Самара в Lamborghini Направиха Лада с 3 двигателя Lada на второ място в света по ръст на продажбите Лада ще прави седан-лимузина Това ли е най-яката версия на Лада Нива Продава се Жигули с мотор от Delta Integrale Автомобилите Lada ще се сглобяват с оборудване по желание Показаха Лада на водород Една от най-редките Лади в света отива на търг Превърнаха Лада в Tesla Cybertruck Няколко Лади, гледани с любов Лада пуска 7 нови модела до 2026 г. Продадоха Жигули в САЩ за $120 000 Яко, а Гогов?

:)))))))))))))можете цял алманах да издадете с изстъпленията на гогето но какво да прави момчето като трябва да заработва и той нещо а има и квота в % за "руска техника":)))))))))