Жените са по-добри шофьори

Жените са по-добри шофьори от мъжете във всяко отношение. Това сочат резултатите от изследване на застрахователна компания.

Обратно в новината

Коментари - Жените са по-добри шофьори | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато една жена-шофьор е включила десен мигач (забележете - ДЕСЕН), това в никакъв случай не означава, че тя ще завие НАЛЯВО, тя може да продължи НАПРАВО или да даде ЗАДЕН ХОД.

В момента масово се кара неадекватно. Сигурно е заради времето.

1.Жените Не дават предимство! 2.Жена да пусне жена - о, чудо! 3.Жените гледат единствено и само напред.Огледалото за задно виждане се използва за гримиране, а страничните огледала практически не се използват. 4.Жените не могат да паркират на тясни и видимо трудни за паркиране места. 5.Жените карат на заден ход докато опрат в нещо.Нямат усет за габаритите на автомобила.В този ред на мисли - не владеят автомобила. 6.Жените рядко са причина за катастрофи, защото нямат вроденото чувство като у мъжа да се доказва, да бъде по-бърз, по-забелязван, по-силен.Именно тази 6-та точка е разковничето, към проучването. И жени....не се сърдете:)Обичам ви!

Некадърници има и при мъжете и при жените, но е неоспорим факт, че катастрофите причинени от мъжете са с много повече щети, не само по екстериора... Предпочитам драскотини от некадърно паркиране и каране на заден ход, отколкото смачкани коли и човешки жертви!

Заглавието - твърдение се върти из доста сайтове. Една простотия повторена сто пъти се превръщала в истина....

са!

Прав си! Мойта кара по-добре от много мъже, понеже прави по 60000 годишно, ама много по-рядко дава път на някой. Даже и се карам за това.

дъра-бъра :) а защо тестовете не включваха паркиране и каране на заден ход?

Хубаво.....,ако беше и вярно...Да,ама Не-по ПЕТКО БОЧАРОВ

"По поведението на пътя жените също имали голямо надмощие, защото 39 процента винаги били любезни, при само 28 процента от мъжете." До сега в 18 годишната ми шофьорска практика нямам случай жена да спре и да ми даде път. Моето мнение е, че мъжете са по-толерантни.

Баш снощи карах зад една... поредната... Без мигач 5 минути си избираше в кое платно да кара, затова караше по осевата линия, накрая се наби пред една друга кола (отново без мигач), добре, че другата кола я караше мъж и намали, за да я пусне. Жените са добри шофьори, ама в някое друго измерение...

Вярно са по-добри от мъжете-кой мъж може да кара и едновремено да кърми пеленаче?А аз го видях това с очите си на кръстовището пред румънското посолство и едва не се блъснах в предната кола от гледката......КОЙ МЪЖ ГО МОЖЕ ТОВА???:))))))

по-добри в друга вселена...

както има един лаф: жена - "добър шофьор" е като негър - скиор, всички са чували, че има но никой не е виждал :)

това като го пишете вервате ли го.....или маи не сте карали зад жена....пулен ташак *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

така е......затова няма кола, която да е карана от жена и да няма следи по екстериора....