Жена замени Илон Мъск начело на Tesla

Tesla определи австралийката Робин Денхолм за свой нов изпълнителен директор.

Обратно в новината

Коментари - Жена замени Илон Мъск начело на Tesla | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все още журналистите на ДИР не са се научили, че долината е силициева ( silicon ),а не силионова ( silicone ). Уикипедия, Изглед към бизнес центъра на Сан Хосе, провъзгласил се за столица на Силициевата долина Сан Хосе Изглед към част от центъра на Сан Хосе, прякорът на който е Столица на Силициевата долина Улица, която води към Силициевата долина Силициевата долина (на английски: Silicon Valley, често неправилно наричана на български Силиконова долина) е районът на южната част на метрополния регион на залива Сан Франциско в Северна Калифорния, Съединените американски щати.

Мъск слиза от поста председател на борда на директорите, НО ОСТАВА да бъде изпълнителен директор. Визията за бъдещето на компанията и ръководенето на опертивната деиност си остават при него. Тази промяна е опит да се раздели властта за да има повече контрол. На пример, някой знае ли името на председателя на борда на Епъл или Гугъл? Но изпълнителните директори всички знаем кои са. Е така става и с Тесла. Целта е да се успокоят инвеститорите че има надзор в управлението. Не пишете простотии бе хора. Четете първо в Гугъл. Без пари е.

Avatar952

Отиде си и тая компания, жалко. Някой да си спомня че едно време имаше примерно Yahoo или Hewlett-Packard? Имаше такива компании, ама за да са "политкоректни" си сложиха фусти за началници и вече ги нямааа ...

Фустата ще закопае Тесла

Значи тесла вече със сигурност ще гризне теслата съвсем скоро :).

Начи съвсем заеби. Преди беше мошеник, сега е жена. Таква кола не бих си купил и без това.

селяндурите тук могат само да подсмърчат покрай теслата та....гроздето е кисело:))))

Абе Дир-а, откога "палячото" е станал създадел на Tesla?