Заснеха колата за руските министри

Руското автомобилно издание Autoreview успя да заснеме новия седан, предназначен за руските министри и други висши държавни служители.

Обратно в новината

Коментари - Заснеха колата за руските министри | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да сложат повечко вазглавнички вожда да се вижда

Обикновено мулета се снимат от папараци. Ватенките сами са си изработили секретен клип, уж случайно изтекъл. Направили едни ламарини на готово купе и вече ще правят "автомобил". То и новата "лада" беше супер перспективен автомобил, но дори и заклетите мурзилки в България предпочитат 20 годишни ръждясали немски таратайки осма ръка пред руското техническо недоразумение...

тези бивши колхозници като че ли страдат от придобита некадърност и липса на оригиналност. от времето на комунизъма само крадат и копират други марки и пак нищо свестно не можаха да създадат (освен оръжия, конспирации и други мизерии)

Кадилак?

Евала на руснаците, само 100 години след Великата Октомврийска Революция, най после ще се возят на собствини руски коли, а не на фашистки Мерцедеси, ама надали!

каква е тая кола 2 литра 250 катъра? моята Ц5 е двойка и едва 136 муленца. че и повече от 175 не вдига. все едно нещо я спъва. може и магаретата под капака ми да са спънати или сакати, де да знам.

повече от 175 не ти трябва.

Например ... BMW B48 е 4-цилиндров двигател с обем от 2000cm3, който има различни версии, включително и с мощност около 260 коня. Турбо времена ... твоята C5 е атмосферна, но дори и за тях 136 коня са малко за 2-литров двигател от този век.

"Лимузината на Путин обаче ще се задвижва от V12 агрегат с 850 к.с." "Външният вид, интериорът и всички подробности за автомобилите ще бъдат разкрити през 2018 година - след провеждането на президентските избори в Русия." Значи без съмнение бай Владимир Путин ще бъде президент и след изборите (за президент). Много добре!

Абе братушките са си блядове,ебати толко ли са некадърни да си направят изцяло техен автомобил

тоя масквич с новото купе го имаше още преди 30 години и дигаше 130 км в час

това било порше модел аурус двигател на порше малко краден дизайн айде имаме си кола за пред балъците

голям смях, завили са я да не окрадат дизайна. Щото ако се вижда ще се види и кражбата. Те руснаците не могат нищо свестно да произведат. Но съм сигурен че е извънредно яка. Те такава за Нинова, щото много почнаха напоследък да я целят.

леко преправен ролс е това. Дали и изобщо е преправен. Така да оправдаят стотиците милиони, които са ограбили от руснаците. А иначе хранително ембарго, глад, мизерия... А то е ясно, че тази кола бял свят няма да види. Като модерните им самальоти, като модерните им ракети и танкове...

Такава за Корни!

ай-разумното в цялата тази работа е че руснаците са се обърнали за помощ към хора, които разбират от коли. При самоносеща конструкция, когато имаш готов двигател и трансмисия, открадднал си отнякъде окачването, копирал си от друго място спирачките, взел си готова електроника и компютри, остава да дадеш на някоя специализирана тунинг-компания да ти направи обвивката. Но това е стандартна процедура на Запад. Което съвсем не значи че тунинг-компаниите са производители на автомобили. И един последен въпрос. колко ще струват единичните бройки от тези автомобили? Ако ще струват повече от Мерцедес AMG или БМВ 750 или Ауди А8, не виждам смисъла от това упражнение. Защото руснаците могат само да развалят нещо, ане да подобрят.

Императора сега е на 66, след 10г като и отстранят всички детски болести на каляската ще му я връчат за 80 годишнината. Ама трябва отсега да предвидят куку и подлога. А дотогава ще се мъчи с фашистките мерджани

голям куртеж!!! нямали да е по-евтино да купят несто готово??? ама не - наше да е - с немски двигател и трансмися!!! и кое е руско - тенекето ли - или и то е от германски каски???

Трактористи ,траверси и комбайнери -специалисти по всичко и вечно бедни от форума , обединете се сега и плюенето да започне сега.Муахахах абе някой знае ли са вас.

То, ако ще ни знаят с кражби, срамотии и излагаци, по-добре да не ни знаят бе, идиот. Може да се посерм, но няма да се изложим'' е девиз на соц. дебилите. Нормалните хора смятат, че посирнето е излагация и не биха се хвалили

Бездарно копие на ролс-ройс, увито в чаршафи, че да е по-малка излагацията.Сигурно са подсилили дръжките на вратите, за да не остават у височайшите ръки

Важното е ,че няма да му падат колелата като на Наркоманският президент."Лимузин Кадиллак Барака Обамы застрял на выезде из посольства в Дублине. "

Ега ти новините. Не е истина. Кого го интерессува това бре?

Колко пирона ще са необходими за направата на една такава бръкма ??

Пир по време нс чума. И какво са го завили този Путинмобил за да не могат от Майбах да му копират дизайна

Изкопиран силует на Ролс Ройс и предница микс между Ауди и РР. Абе тия някога ще измислят ли нещо свое?

Имат и свое, само че то хвърчи и сее смърт!

Ай стига с тая руска пропаганда ве.Те не моят тиливизор да напраят вие ден и нощ за блядовете пишите

Страшен цвят като за мексикански наркобосове:)