Започна производството на шведския отговор на Tesla

Macoвитe пpoдaжби нa eлeĸтpoмoбилa Vоlvо Роlеѕtаr 2, ĸoйтo тpябвa дa cтaнe пълнoцeнeн ĸoнĸypeнт нa Теѕlа Моdеl 3, ca плaниpaни зa 2020 гoдинa.

Обратно в новината

Коментари - Започна производството на шведския отговор на Tesla | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам, но има някакъв неизвестен превод и за това го побликувам пак същото, но правилно се надявам. До Ъ... Доста голям профан си в областта за съжаление и най важното е че си вярваш :) VOLVO е купена от GEELI. GEELI е и собственик на SMART на бенц :) SAAB също е купен от Китай, но само автомобилите, не и камионите. LAND ROVER е отдавна e притежание на TATA motors, India... Така че в Европа останаха малко европейска собственост... освен немските, френските и италянските коли... Всичко друго е собственост на някой друг, но не и на собствените им страни. А това че в Китай има по добри или по конкурентни коли собствено производство на TESLA... е фак неоспорим. Прочети малко имаш GOOGLE, пише :) Поздрави и успехи :):):)

Дай пример за китайче, дето да е по-добро от Tesla.

Базовата конфигурация на Tesla Model 3 струва около 32 хил. евро.

поредния САНДЪК

Прилича на грозно кръвосмешение между Ауди и Шкода. Дано поне да има част от здравината на Ауди. А относно колко шведско е Волво - марката е закупена от Форд още през 2000г., ако не се лъжа, е може и по-рано. Т.е. - няма шведско - има американски москвич.

Марката я купиха китайци. Сега се опитват да яхнат вълната с електромобилите, ама Тесла са мнооого напред. Имат несравнимо по-добро съотношение цена/стойност на продукта. Досега всички електромобили, които съм видял, а те не са малко, са по-зле от коя да е Тесла.

Марката я купиха китайци, ама от Форд. Форд закупува Волво през 1999 за 6млрд. Като не знаеш нещо - не се напъвай, а вземи и прочети малко.

Тези шведи нещо много им дръпнати очите. Добре, че поне Volvo още се произвежда в Швеция, но едва ли ще е за дълго.

Volvo отдавна е купена от Китай. Китайската фирма възроди Volvo и ги върна в играта преди техният окончателен фалит. Човек когато коментира е хубаво да се запознае поне малко с нещата преди да пише глупости. В Китай има много по добри автомобили и SUV -та от тези на Tesla. Просто прочетете и са на много по достъпни цени и с много повече екстри от Tesla. Липсва им една екстра на Tesla ... не се самозапалват като нея :)

ВЕрвай си на китайците, като искаш. Последното, което целят с изкупуването на марки е да ги върнат в играта. Целите са основно две: придобиване на патенти и унищожаване на конкуренцията. После фирмата-донор се фалира. Сравнително пресен пример е подразделението на Siemens за мобилни телефони.