Задава се нов руски автомобил

Бaзирaният в Кaлинингрaд гигaнт "Aвтoтoр" рaзрaбoтвa coбcтвeн мoдeл oт нулaтa, oбяви cтaрши вицeпрeзидeнтa пo прoeктитe Влaдимир Кривчeнкo, цитирaн oт "Интeрфaкc".

Обратно в новината

Коментари - Задава се нов руски автомобил | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от тези сайтове за авто новини да ни занимават с държава в която почти няма автомобилостроене. И никога не е имало.

Минaлaтa гoдинa oт пoтoчнитe линии в Кaлинингрaдcкa oблacт ca cлeзли 212 000 кoли, cрeд кoитo 139 000 броя Hyundаi и 49 500 бройки Kiа . Кажи сега в твоята страна колко автомобили произведоха? И това е само в Калининградска област. Лесно се пишат глупости!

Такава излагация само при алкашите е възможна! Сключили договор за производство и търсят конструктори и дизайнери да ги хванат от улицата.... ще ги хванат, ама за......

Щом фабриката е в Калининград има добра надежда. И от Волга и от Заз и от Лада и от Молотовка съм оставал доволен - будала машини на път не са ме оставяли. Гледам подсмиват се хората тук, но де го нашия българският автомобил а? Та ние самолети сме произвеждали ! Де го бе де е,ало галерията, де е българският автомобил само туйка да ми кажете! А ся смейте се да ви видя!

е там където е българската индустрия, където е българската наука, където е българската политика, там "под кривата круша". Със злоба не се прави държава. За съжаление болшиснството "българи" са малки злобни душички; гадни, мръсни, тъпи.

Така им се "задаваше" и комунизАма в пРосия, и още го чакат!

Те не са наели проектантите, пък автомобила се задавал... :))

От към завоя.