Забраната на дизела в Германия се прехвърля и на аутобаните

Въпрос на време беше съдиите в Германия да обърнат внимание и на аутобавите в страната при налагането на ограниченията на движение на дизеловите автомобили.

Обратно в новината

Коментари - Забраната на дизела в Германия се прехвърля и на аутобаните | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е само бизнес! Просто трябва да се намери начин да се изхвърли една стока (в случая коли) за да се намери пазар за новата продукция. Чупи и купи Иначе капиталистическата икономика ще забуксува и ще изпадне в криза. Затова ако нещо не се чупи то ще се забрани. Сега забраняват дизела, утре бензина. Интересно кога тежкотоварните камиони и тировете ще преминат на бензин или на батерии?

Viva el dizel ! Venceremos !

Това звучи малко като деленето на басейн на пикаещи и непикаещи. Забранява се движението на дизелови коли в центъра на града и какво?!Мръсният въздух ще си седи само в покрайнините?!Ако ще се забранява ,да се забранява!Както стана с пушенето.Това делене на зони за пушачи и непушачи е същото, като това "решение" на проблема.Между другото , преди някой да ме обвини в пристрастие и аз карам дизелов автомобил Евро 5.Като ми забранят да го карам, просто ще спра да го карам.Това е.

Абе нещо не разбирам. Аз живея в Австралия. Тук никой ама никой не говори да спира дизеловите коли и камиони. Просто няма как да стане. 70% от колите са на дизел и е по евтино да караш дизел. Как така европа спира използването на дизела.Какво ще карате? Колелета....

Не, ще минават на... рикши, задвижвани от бежанци:)))!!! Тъй де, хем евтино, хем удобно, а и ще намерят работа за... кибиците:)))!!!

Не лъжи оси! Дизеловите моторни превозни средства в Австралия са 23,4 % от всички регистрирани МПС !!!

Нищо ние ще си ги вземем в България, като не ги искат вече там :)

Ха. Елегантно решение, за спиране на български таралясници...

чувствам как пъплят къв нас хиляди раздрънкани дизеларки. Да бяха само от De. с мед даго намажеш. Ама ще дойдат "итаианките" в плачевно състояние ...

кой ще проверява

"аутобавите".. ауто-бавите за в БГ. В де, са аутобани.

Само така!Циганите и мизерниците да си стоят на село

но има засега 8 минуса, тоест 8 които не искат да си стоят на село а да замърсяват живота на нормалните хора.

Хайде сега кажи че си си купил бензинова кола движен единствено и само от мисълта да не цапаш околната среда и аз ще ти повярвам веднага. Купил си бензинка щото дизеловата е по-скъпа и не можеш да си я позволиш. За това сега си против дизелите. Щото отвътре те яде червейчето на завистта.

Milen Gagov

Позна и направо се... самоизядох:)))!!!

Как реши, че дизелова кола е по-скъпа ? Аз лично карам бензинова кола, за да не се занимавам с боклуджавата нафта в Бг. . А и тия дизели последните години са пълна шит. Чисти дизелови двигатели имаше май до към 2004 г. .