За този Opel се чака 3 години

Заради големият интерес към Opel Ampera-e купувачите ще трябва да чакат 3 години, за да получат своя автомобил.

Обратно в новината

Коментари - За този Opel се чака 3 години | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това всъщност прилича и явно си е Chevy Bolt. Просто в европейския си вариант е Ampera-e, доста неподходящо от маркетингова гл.точка според мен име. Никой няма да го запомни и ще се чудят хората какво е това. Иначе в Америка има добри продажби Опел/Chevy-то и явно за Европа са предвидени доста по-малко бройки и се чака. Като за ладичка (доста по-малко), на фона на другите марки и модели 3 год. си е цяла вечност.

Наистина простотията е голяма, но има много ясно и логично обяснение: нарича се РЕКЛАМА! Може да има 10 заявки, а опел да произвежда по 3 на година..... Ето ти 3 години чакане. Но резултата: ау, голямо търсене! .....Хм...... Що правя аналогия с някои български "умни" глави: виж им статисиката за растежа, за безработицата, за резерва.....но днес емитираме пак нов дълг!!!! Опел го правят за печалаба, то е ясно, а нашите мили политици ни лъжат, че това е за нас..... И понеже на едни и същи, с ГОЛЕМИЯ лидер, им минава за третипът номера.......... направете си извода сами. То бива, бива простотия, ама това вече за никъде не е!!!

Каква е простотията бе? Това е електромобила на Опел. Те и за Теслата на Мъск чакат. А в другата статия ревете че американците не подписват договора за "глобалното затопляне".

Много простотия и много хейтърство лъха от коментарът ти! Запознай се първо с цифрите на електромобилите в Норверия, с преференциите които получават купуващите на такива автомобили и тогава ръси глупости!

Не е лесно да си "уникално тъп" както може да бъде само и единствено зомбиран селяк.....че сте проЗти е ясно отдавна но защо непрекъснато ни я навирате в очите ни тъпотията си???

Ей, тоя виц не го бях чувал, да чака някой да си купи Опел...

idiots!!!