Як британски тунинг за българска Лада (снимки)

Юбилейната корица на британското автомобилно сп. Fastcar Magazine представя доста нетипична за запада кола - тунингован ВАЗ-2103 с българска следа.

Обратно в новината

Коментари - Як британски тунинг за българска Лада (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имах таква, тази си е мечтата на бай мангау. Нищо общо със стилно направена лада.

аве тъпаци що си мислите, че номерата са истински? прочетохте ли, че колата е в АНГЛИЯ!! т.е. не може да е с руски номера, а с английски .... ама то трябва да се мисли малко

Явно си много малък моето момче и със сигурност не си излизал от село, иначе щеше да знаеш, че регистрационните табели на снимката са РУСКИ!!!

1. "моето момче" може да викаш на сина ти (ако изобщо имаш), по-скоро може да се окаже, че сам ти "батко". 2. това дали човек е от село или град няма никаква връзка какво знае или може, само някой комплексар отишъл да живее в София може да го каже. 3. такива номера в Русия няма, може да е имало 1960 като е имало по-малко коли. 4. ти там ли беше като са я докарали колата за да си толкова сигурен, че наистина е така?

Имахме нужда от един два автомобилни завода към 1980 година. ИНаче към 1988 година бяхме много по добре от западните държави. Тогава трябваше да с е блокират разходите по незавършеното строителство и парите да се насочат към народа за деца и възрастни..

Ами, парите бяха насочени правилно, към възрастните комуняги и техните деца и внуци. Ако баща ти е голтак и ти си голтак.

Не виждам кое и е хубавото на тая пернишка пръчка? И как по аптечката решихте че е българска а не по руския номер?

В друга статия пишеше че стадо български цигани са я използвали да се доберат до Англия с нея и са я продали на англичанин. Поуката тук е, че дори от нищо (в очите на мързеливия) може да се спечели, ако използваш труда и въображението си

Нещастник не само че има табелка SU - совиет юнион, т. е. съветски съюз, ами и регистрационният номер е руски ... Еба - си гоначите на "сензации" и на национално самочувствие! Ха - ха - ха ...

Навремето им викахме Сливенска Лада

Номерът е руски, но аптечката си е българска (на предпоследната снимка) - пише си на нея АвтоАптечка и още Фармахим и Пирин :)

По-добре се вижда на последната (9-та) снимка. Наистина си е автентична бг-аптечка. Едно време на баща ми в Трабанта имаше същата.

Все ми се струва, че навремето е било доста по-лесно българска аптечка да попадне в руска лада, отколкото за българска лада да са намерени руски номера :)

... защото в Русия пък изобщо не се продават български стоки, да не говорим за Съветския съюз ...

Like it!

Номерата са от Русия

липсват и само 7 мангала вътре и антистатика отзад...

Ебаси кича!

На това у наше село му викаме Пернишки тунинг! Поздравления за ентусиазма, на тях явно им изглежда интересна и екзотична, но така или иначе е грозна!

Тоя номер въпреки, че е на кирилца не е Български!!!!

Това каквото и да го правиш на нищо не прилича. Само са си губили времето)

И най-вече парите:)))