VW иска ограничение на скоростта по аутобаните

Шефът на Volkswagen Матиас Мюлер се обяви за въвеждане на ограничение на скоростта по немските магистрали.

Обратно в новината

Коментари - VW иска ограничение на скоростта по аутобаните | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То от преди десетина години някъде беше, когато в Европа имаше дума, всички превозни средства да са ограничени до 165 км / час и новите да са до тази скорост, така ,че това не е нещо ново !

Не могат да си догодят емисиите да паснат на новите норми за измервания, та за това. То не че някой друг с ДВГ може де. Всички лъжат яко. А минаването на ток изисква смяна на повечето поточни линии, а това е МНОГО СКЪПО.

Подозирам, че "Нардоните автомобили" ще искат ограничение върху скоростта, защото това ще им позволи да поевтинят производството без да пострадат от конкуренцията. Сега, като кажат, че колата им може да поддържа 200, трябва да я направят да може да поддържа 200 без да се скапе след 10 часа каране в такъв режим. Просто на около половината немски магистрали такава скорост е законна и хората си карат с нея. Като им сложат ограничение, пак ще може да казват, че колата им може да поддържа 200, но тя само ще може да вдига 200, а ако бъде карана така над час, ще се скапва. Но "Народните" няма да са виновни, а неспазващия ограничението.

То и сега си има ограничение на повечето от магистралите в Германия! Участъците без такова са много малко - за какво реват тия!?!?!?

Те искат ограничение щото кошниците им се разпадат все повече

Съвсем логично е да има ограничение на скоростта, което да е съобразено със съществуващо ограничение за минимална скорост. В противен случай многократно по-високата от минималната скорост ще е предпоставка за проблеми с дистанцията.

Газ до ламарина.

Отвратителни корпоративни гадини. Оставете хората да си карат колите поне на магистралите. Иначе произвеждате най-бързата (относително) кола в света и се хвалите наляво-надясно с това, но щом като можеш да си купиш "Вайрон" ще си наемеш писта да си караш, а пък човека с "Пасат"-а да си се вози от Берлин до Мюнхен със 120км/ч.