VW Golf GTI Clubsport S е новият първенец на Нюрбургринг

Volkswagen Golf GTI Clubsport S е най-бързият хечбек с предно предаване на пистата Нюрбургринг.

Обратно в новината

Коментари - VW Golf GTI Clubsport S е новият първенец на Нюрбургринг | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тука едни и същи хейтъри се забелязват! Злобни и г л у п о в а т и ! Наистина само Сивика може да се сравни горе-долу с голфа! Но върха винаги е бил Т О Й - негово величество Голф! Няма да забравя когато за първи път в живота си един приятел ме "повози" из София с първия GTI ! Било е лето 1992-93 - невероятно изживяване! Имал съм срещи и с 3-ки и 4-ки... Не се съмнявам, че и последния им модел виж Топ Гиър от миналото лято го постави на първо място и мисля на второ беше Сивика! Е, ако някога имам възможност, веднага си взимам един от витрината...

Ужас, махнат е подлакътника. Добрата новина е, че на битака има по 5 уева, даже с място за касетките.

Жалка количка. Били имали ретро юбилей и хайде да го изсилим по надолнището ,че и с най-добро време. Майко мила ...

И кое й е жалкото бе, калъф?Смених А5 за VW R и съм пъти по-доволен.

Технические характеристики. Под капотом новой Хонда Цивик Type R 2016 разместился 2,0-литровый четырехцилиндровый бензиновый турбомотор VTEC мощностью 310 л.с. (при 6 500 Нм) и развивающий 400 Нм крутящего в диапазоне от 2 500 до 4 500 об/мин. Тяга передается на колеса передней оси посредством 6-ступенчатой механической трансмиссии. На разгон с места до сотни хэтчбек тратит всего 5,7 секунды, а максимальная скорость достигает 270 км/ч (быстрее всех переднеприводных конкурентов в классе). Средний расход топлива в смешанном цикле заявлен на уровне 7,3 литра на 100 км пробега. В передней подвеске модели установлены отдельные поворотные кулаки, позволившие вдвое сократить эффект силового подруливания, по сравнению с базовым Civic 5D.-Чети и се учи калъф смотан пернишки

Ти си типичен нещастник за който немската барака е пътеводна светлина. От един гълъбарник в друг ,вземи се в ръце най-сетне.

И в Перник настанаха безкрайни празници. Да живее гоуфо :)

Това е рецептата за рекорд на северното трасе: 1. Стандартен VW GTI - 220к.с. 2."агресивен бодикит" - около 30к.с. 3."затъмнени задни прозорци" - около 40к.с. 4. червени спирачни апарати(не са описани в статията, но без тях не става) - около 5к.с. (на спирачен апарат) 5. Средностатистически притежател на валидно свидетелство за правоуправление на автомобил, който да се погрижи "скоростният лост с топка за голф" поне в 90% от времето на обиколката да е в правилната позиция.

И кво' Утре в Перник е празник ,обявен е неработен и неучебен ден. Нафтова талигата размазала хилядолетен рекорд. По скоро всичко това ми звучи ,като "охлюв покори връх на лайно"

TSI не TDI (за каква нафта иде реч?)