Всяка кола с ”черна кутия” след 2022 г.

Автомобилите трябва да бъдат оборудвани и с интелигентен ограничител на скоростта.

Обратно в новината

Коментари - Всяка кола с ”черна кутия” след 2022 г. | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да сложат и един видеорегистратор и черна кутия на спалнята, че вече съвсем не мога да минавам през вратите. Тия личните свободи съвсем за нищо ги нямат вече. Не стига, че и сега ни следят най-безугледно с телефоните, сега задължително ще започнат да ни следят и през колите.

Отново лъжи. Явно са възприели тактиката - "казвай на черното бяло, докато повярват". Такава черно кутия има сериен номер. Той е вързан към колата и нейната "рама". Рамата пък е свързана с регистрационният номер. А той пък принадлежи на някой. Ето как ще се следят нещата: Кола със ID на черната кутия ADHF47GT, е закачена на кола с рама 173984938439, Рено Меган, синьо, регистрирано на името на Иван Петров, с телефонен номер 0878 ььь ххх, с последни GPS координати 23,897+21,343 е превишил скоростта в града с 10км/ч три пъти (приложени са GPS координати на местата, където това е станало и точните часове, минути и секунди) се е отдалечил от координатите на колата 23,788+21,345 в западна посока в 21:38 на 17.5.2022. Та не разбирам кое точно не се следи?

У нас видеорегистратора е почти забранен ! ! ! Иначе съда не може да върти шашми и да си пълни гушата . . . . На всякъде и на колите също трябва да има знак че обекта се следи с камери , значи и на колите трябва да има лепенки - знак за видеонаблюдение ! Трябва и писмено съгласие от причинителя или виновника на евентуално п.т.п. че е съгласен да го снимат . Казано накратко - унас прилагането на закона зависи от това кой си и какъв си , и какви връзки имаш в съда . Видеорегистраторите са нежелани и полулегални . В Русия цар Путин издаде еднолична заповед на самодържец - записите от видеорегистратора да се считат за годно доказателство пред съда ! У нас това няма да стане ! Ние ще си плащаме глобите към държавата ни наложени от евросъюза и осъжданията от гражданите ощетени от родното ни правосъдие , но няма да зачитаме записите на видеорегистраторите за доказателство ! Защото ще бъдат осъдени хората с връзки в съда , в кат , и в държавната администрация . Които са най-против срещу тези порядки , и които са и най честите нарушители на правилата за движение ! Говоря за хората с връзки и зависимости от тези институции !

това рязко ще качи цената на колите, включително и на старите.

Абе те пушат и блеят вие за ..... А бегайте.

мечтииииииииии , мечтиииииииииии

Тъпи ЕС бюрократи! Кка не измислиха НЕЩО, което да намалява цените на автомобилите! Измислят само нови данъци и нови задължения за хора и производители. ДЕПМ!

За да може всеки див селянин като тебе да си купи по 3 коли и да ги спира на детската площадка пред панелката ли?

Пари селяните, Приятел. Щото като приключат с тях, почват гражданите.

Трябва да вдигат цените на колите, не сулю-пулю да кара! Зрава мантинела не остана!