Все повече европейци си купуват Лада

Продажбите на автомобили Лада в страните от ЕС през август са нараснали с 40,8 процента.

Обратно в новината

Коментари - Все повече европейци си купуват Лада | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марката има лошо име и срещу това, трудно можеш да се пребориш. Дори и Порше да прави всичко в Ладата, хората пак няма да си я купуват...просто човека маймуна които не е умее да мисли логично а кара първа сигнална. Гледах как вървят Шкодите...макар че Немска фабрика ги прави (забравих коя) не се харчат много. Обратното също е вярно...щом е Мерцедес или БМВ, значи е страхотно....макар това вече да не е точно така. Масата почти винаги кара със стара информация и няма смелост/желание да научи нови неща и да помисли логично. Живея в чужбина и имам 2 коли...Мерцедес МЛ250 2015 (купих го чистак нов) и Киа Спротейдж (чистак нов). Колкото и да се опитвах да убеждавам жената (която е с мисленето на масите) тя искаше за нея Мерцедес. Аз пък си слагам парите там където ми е устата и за това си купих Киа. И двете вървят идеално, но докато нейната гаранция оня ден изтече, мойта ще имам още дълго време. Като се счупи нещо на Мерджана съм и казал "Оправят от твойта заплата, за да се научиш кое си струва и колко струва". Засега и двете коли са без проблем...но да видим до кога!

мамицата им руска. Ние ги чакаме да измрат , а те все по-добре стават. Ех де сега Елцин...да ги бутне в калта.

Типична манипулирана социалистическа статистика: при 10,86 млн. продадени нови автомобила, делът на ЛАДА с 3819 бройки е точно 0,035% от общия пазарен дял. Това е пренебрежимо малка величина, която показва само едно - Русия не присъства на европейския пазар. Т.е. ако трябва да го онагледим би изглеждало така: ако пътуваш в ЕС шансът да видиш ЛАДА клани към 0%. От друга страна позовавайки се изключително и единствено на своите продажби нещата изглеждат повече от прилично - тази година си продал Х броя, догодина 2Х. Прекрасно - продажбите са скочили със 100%. При това тук не става въпрос за икономическа ефективност - печалба. Такава практически няма, защото завода в Толиати вече 10 години работи на загуба и Рено за вдигнали ръце и се чудят как да се отърват от него. Но тук говорим само за продажби.

Прав си, това най-вероятно са продадени коли на етнически руснаци в прибалтийксите републики, където поне 1/3 от населението е с такъв произход!Дайте статистика по държави да видим в меката в автомобилостроението- Германия колко бройки са продадени и къде точно ( в кои провинции)?

КОИ СА ТЕЗИ КОИТО СА СИ КУПИЛИ ЛАДАА ПОКАЖЕТЕ ГИ ....ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ КОЙ ПИШЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ КОПУВАЛ ЛИ СИ Е НЯКОГА КОЛА И ТО ЛАДААААА

КОИ СА ТЕЗИ КОИТО СА СИ КУПИЛИ ЛАДАА ПОКАЖЕТЕ ГИ ....ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

Миналата година 2 си купиха Лада, а тая вече са ТРИМА!

много прилича на ФАЛШИВА НОВИНА >>>

от 25 години живея на запад и гледам в последно време лада до лада не можеш да паркираш от тях а то защо било ''увеличили се били продажбите'' ехааа мечти ама в мокрите сънища.намразих ладата още от времето когато чаках 9 години за да си я купя и така и не можах...

Уточнение! Така наречената лада се притежава 2/3 от РЕНО-НИСАН и 1/3 от РОСТЕХНОЛОГИИ. Като руснаците имат златната акция. Помислете. Волво купено от Китайци. Роувър купено от немци. БРАНДА НИВА продаден на ШЕВРОЛЕТ. VW Манипулират данни и т.н. Тук става въпрос за ПАЗАР. Трудно се пробива на стар пазар като западна европа. Затова преди да коментирате МИСЛЕТЕ!!!!!!!!!

Ха голяма глупост написа.Европа бил труден пазар....ами Дачия..Хюндай....Киа. Преди 10 15 години Хюндай бяха едни смешни колици.Сега е една прилична кола технологически съвременна която бих си купил с удоволствие.

Кой знае какви украинци ги купуват, че е най евтина.

чакай ти от украинците да купят нещо сглобявано в Раша. Е ..тия от Донецк и Луганск може би.. Ама то е все едно от Кърджали да купуват турски стоки. Ми ще купуват разбира се.

Все повече европейци, и най вече българи, си купуват Лада като кола която става за повечето наши разнебитени пътища, подобни на тези в Русия, и не се поврежда като западните коли които могат да се движат нормално само по магистрали.

Тази Ладюха е дефакто Рено. От ладовите заводи всичко е изтърбушено и машините и моделите които правят са си на Рено (моделите с малки изменения). Демек западен автомобил в ниския ценови клас, макар и малко по-лошо качество, понеже работниците които я сглобяват са си същите отпреди. Все едно да твърдиш, че Дачия е супер, а Реното зле. Стига си дрънкал глупости.

Елементи, които не карат Лада да не се обаждат. Руските коли все още са здрави, а не - пластмасови боклуци като западните. ЛИЧНИ впечатления.

Кажи му "Сделано в СССР" и не го обиждай повече. От 1,7 млн продадени нови автомобили малко под 4000 са Лада. Сами сметнете колко процента е това - под 0,25%. а ако бяха продали миналата година 10, а тази година 20 ръстът щеше да е 100%. Такава проруска пропаганда отдавна не бях чел.

Бяха в ерата когато нямаше избор , сега не са.........

От една страна това говори лошо за европееца - обеднява, от друга, като гледам продажбите на Лада в Европа едно е сигурно, много дълго има да обеднява европееца до като Ладата стане средностатистически автомобил в Европа. От трета страна, Ферари продава повече автомобили в Европа отколкото Рашките вкупом. Вадете си сами изводите....:)

Браво на руснаците. Колата е прекрасна и ще се увеличат продажбите й. Българите са бедняци, но големи еснафи, затова се возят в 20 годишни кенефи, а не в чисто нови автомобили - просто Ганьовците са бедни дори за Лада и Дачия. :))))

По-добре си вземи 10-15 годишно клио ... или 6-7годишна Дачия ... под тенекето е същото, само дето не е сглобявано от руснаци (с всичките минуси на масовото им производство).

само като видях заглавието и бях сигурен, че е Гогов. Цъкнах на статията и ..не сбърках :) Другите статии на Гогов: Нива би Ланд Роувър Стара Лада наказа BMW Света се избива за Йотафони Продадоха жигула за $80 000 и т.н. и т.н. Гооов, гогов. Няма управия човече.

Оств човечеца, сигурно има деца да храни а за друго не става.

Пишат колкото да не заспят.Преди години когато комунистическия печат хвалеше продажбите на Жигули във Франция ми попадна авто журнал с продавани коли там.Какво ми беше учудването когато съзрях Жигулето с цена под тази на Ситроена с брезентов покрив.Според тогавашните заплати един архитект можеше да си вземе руската кола с две заплати.

Никога няма да си купя руска кола, вече!

Егати дървото !

0.03% от продажбите на автомобили в ЕС.Уникално постижение,като се има предвид,че е наполовина совственост на Рено.

Защото не са карали досега а е евтина. Със сигурност няма да повторят. Личен опит !

То ладите реално са дачии. Рено изнася заводи някъде дето е по-евтина работната ръка и прави малко по-некачествените модели. Както в Румъния

В момента с два модела Дачия (Logan MCV и Doker) съм навъртял общо 390 хил. км. Освен за предписаните технически обслужвания в сервиз съм влизал само за да сменя патрона за ключовете на волана на първата кола, която в момента е на 244 хил. км. В рамките на техническите обслужвания на първата кола са ми сменяли веднъж и един лагер. Не мога да си представя по добро съотношение цена качество.

При 3819 продадени коли от общо 10 860 000 продадени коли - това прави 0,035166 от процента. Три и половина стотни от процента! Пренебрежимо малко. Една продадена "Лада" на 2843 продадени коли от други марки!!!

горе-долу 3819 автомобила. Че то, толкова са и продадените автомобили в ЕС и от такива екзотични страни като Буркина Фасо , Северна Корея , Мали и Белиз.........................

Пропуснали сте 2 нули = 0,0003%

Най хубавия автомобил е новият автомобил. БГ тъпанари, само злобеете а пътищата ви са пълни с 20+ годишни таралясници замърсяващи околната среда. Гадно злобарско племе сте!

Мнения от руски малоумници с 30+ годишни москвичи не приемаме.

В грешка си. Най-хубавата кола е служебната кола.

погледнете си вие автопарка бе алкаши,освен вашите самоходни ковчези тук таме по някоя западна колица за разкош

Предпочитам 20 годишен таралясник пред нова Лада.... :)))

По желанията му ще го познаете. Явно обичаш да се возиш и живееш в кенефи. :)))

Гледах в Тубето един руснак, който си показваше впечатленията от собствената ... трагедия. При 130 км в час му вибрират страничните огледала, буквално няма видимост, при малък наклон вратата ако е открехната си се отваря до край, няма никакви стопери 1-2-3 степени, както нормалните коли, шумоизолацията лоша, има навигационен дисплей, ама като го пипнеш той вибрира, не работи както трябва навигацията, лоша хидроизлоцаи - имаше лед в багажника, а бе минал 3к километра ... не помня вече всички кусури.

Коя е най-малката част на Ладата? Мозъка на собственика и!

мобиле.де; Лада Веста Крос Комби с автоматична скоростна кутия, климатроник, 17 инчови лети джанти с монитори за налягането, АБС, ЕСП итн, итн много екстри: 18590 евро. И се чака 6 седмици. Дизайна е доста привлекателен. Много добре изглежда.

А ми чакай си 6 седмици за ладичката. Щом те влече, хи-хи!

има ли портрет на късия педал

ще има портрет на дългия ми х..

Общо продажбите на ладичките са "внушителните" 0.03% от общите в ЕС. Мисля, че е излишно да се коментира, хи-хи!

ги сметнах толкова. В България 0,33 % са си купили нови коли през първите месеци на тази година. Руските, обаче, не са сред 15-те най-предпочитани. Те не са и цред 15-те най-безопасни в Европа. Честито на собствениците на руски таралясници!

Колкото едно време жигулите бяха руски толкова и сега тия лади са такива-РЕНО ОТ ВСЯКЪДЕ,руската версия на дачия

Това не ги прави по-малки боклуци.

Абе много знаете, бе! Не сте я виждали, освен това сте технически инвалиди, ама Ганю разбира от всичко! За сведение - от Рено е само кормилното и това е най-добрата Лада досега!

Продажбите на автомобили Лада в страните от ЕС през август са нараснали с 40,8 процента. Продавали 7 броя, тази година 10 А колко % спрямо предпоследния :)

Състезавали се Форд и Лада. Естествено, фордът победил. На другият ден в руските вестници пишело: "Ладата излезе втора, а фордът - предпоследен".

То пък форд щото са стока. В класацията на истинските коли, даже предпоследно място не могат да хванат.

В сравнение с Лада, Форд е не само стока а суперавтомобил. Попрочети и се пообразовай кой съм ;)