Войната на тракторите - САЩ vs СССР (видео)

Може ли стар съветски трактор да победи в дърпане на въже нова и комфортна машина, произведена в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Войната на тракторите - САЩ vs СССР (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://link (оригиналното видео, тъй като публикуваното е премахнато от Youtube)

22 литра двигател - сигурно с парите за гориво за 5 години ще си купи нов new holland

Естествено че New Holland е 1000 пъти по-добър. Първо много, много, в пъти по-икономичен като гориво, след това няма дърт отвратителен 22 литров танков двигател. Това е трактор за селското стопанство, предвиден да тегли прикачен инвентар - плугове, редосеялки с ниско относително тегло, а не да тегли закъсали по преспите танкове, каквото беше второто предназначение на съветските трактори. Освен това се сравнява тежък със среден трактор???? Какво е това безумие??? Явно е че, авторът е рубладжия и се подмокря от умиление по смотаната руска техника, която работи 2 дни и 2 седмици е в ремонт, ама чак толкова.

Първото предназначение на този тип трактори е бил да са артилерийски влекачи. Чак тогава мирновременна техника. Руска работа!

Горкичките тъп.аци от дира

При еднакви конски сили, теглото на машината е решаващо, защото тези конски сили се предават към асфалта с по-голям коефициент. Изобщо не са равни сравненията. А защо не отидат трактористите на единия и на другия да си сравнят камъните в бъбреците, хемероидите, артритите и дисковите хернии. Тогава ще се разбере коя машина е човеколюбива.

Хора бол. Ако един тракторист умре, друг ще го замести.

Рубашката Гогов да даде блядското недоразумение да го дръпна с цатерпиллара з6з0т,и ще си събира хидромоторите и спуканите маркучи по полето....

Ех Гогов, Гогов за да си запазиш хлебеца ставаш жалък! Следващият път покажи как "Волга 21" от 1960 г. влачи "Smart for one" от2017 г. модерна, капиталистическа кола, като бръбър сламка... Очевидно ще те харесът!

От кога CNH Global стана американска?

браво дир-а - громете долните империалисти весеремос

Гогов, ако просто си ровиш в носа вместо всеки ден да ни заливаш с подобни тъпотии ползата ще е по голяма, вЕрвай ми!

Честно е*аси тъпите сравнения.

москвича е спортен модел на трактор белорус.

Кировец К-701М е с мощност 350 конски сили. Имаме 22,3 литров срещу 8,3 литров двигател. Кировеца тежи 13 750 кг, докато New Holland Т8030 тежи 3677 кг. Отделно Т8030 е 273 конски сили, а 303 е теоретичната мощност на двигателя, която със значително по-малкия двигател се достига доста по-бавно. При еднаква мощност по-лекият няма как да удържи по-тежкия, да не говорим ако Кировеца е и с буквичка М.

Къде го намери този трактор 3677 кг??? New Holland Т8030 тежи 10 тона!!!

В интернет за технически данни пише за 9240кг. А кировеца е с 50% отгоре.

Че тоя трактор тежи почти колкото джип, бе. Едни лети джанти и не ти трябва s класа