Volvo ограничи скоростта на автомобилите си на 180 км/ч

Oт тoзи мeceц нoвитe aвтoмoбили нa Vоlvо щe рaзвивaт мaкcимум 180 км/ч.

Обратно в новината

Коментари - Volvo ограничи скоростта на автомобилите си на 180 км/ч | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички които пишат глупости за Волво,да вземат по един мамул от царевица и хубаво да си го натикат в селските пърдялници! Имам автосалон и ньаблюденията ми са,че Волво е много яка кола ,много добре направена много стилна и си е шведска а не китайска, китайците само финансират. А ограничението на скоростта отдавна го има в японските джипове,например най наточения модел на Тойота Тундра не може да вдигне повече от 180км/ч те и другите джипове на Тойота също не всички вдихат над 180км/ч

Огрничили са ги на 180, а те не вдигат и 160 км/ч.То това е кола за возене, а не за каране.

Браво! Не знам защо чак сега. Ами виждам как ЕС след няколко години ще вкарат официално това ограничение за производителите и всеки хванат да кара на обществен път с по-висока скорост директно в затвора.

Начи..първо Волво е КИТАЙСКИ производител от 10 години! Драскачите от Аут-окомедия да четат повече. Шведска сега му е само емблемата. Второ, това ограничение го слагат, защото моторите са им китайски, 4-цилиндрови по 2 литра за 2,5 тона кола и просто не издържат. Иначе това ограничение в България 50м след дилъра на Волво и е премахнато с поглед!:)

Volvo Cars се притежава от китайски собсвеник, но дизайнерското и инженерното им бюро, плюс най-голямата им фабрика за производство е в Готеборг, Швеция. Моторите им не са китайски, а абсолютно шведски. Карам V60 twin engine и можех да наблюдавам в реално време как колата се произвеждаше в Готеборг. Може малко по-спокойно в изказванията.

Сега с някаква стара над 20 годишна кола, но и над 200 коня, ще могат да се изпреварват лъскави Волва...

Ако това кара шофьорът на старата над 20-годишна кола с над 200 коня да се чувства щастлив... Освен това веднъж ще вдигне 200 със старата над 20 годишна кола с нас 200 коня, два пъти ще вдигне 200, па третия ще има новина "Стара над 20 годишна кола с над 200 коня отсече дърво и се разцепи на две". Един младеж в момента ако може да си позволи малка количка хибрид или електричка, дови втора ръка на 5-6 години, ще е на гребена на вълната и ще покаже интелект. А младежът в над 20-годишната кола над 200 коня просто не се котира...

Браво! Браво! Така трябва за всички! Макар че е доста висок таванът, би трябвало да е около 160 - с толкова можеш сравнително бързо да изпревариш кола на магистралата, движеща се с допустимите 140, и да се прибереш отново в дясна лента. Но и 180 не е зле! Всъщност би било чудесно, ако се монтират чипове във всички коли и при надвишаване на допустимата за съответния път скорост и при определени допълнителни предпоставки да получаваш автоматично глоба, и ако не я платиш, да не можеш да си вземеш гражданска или да минеш технически преглед. Аман бе, аман от разни недоказани малкопишковци, дето тероризират всички останали участници в движението! Новите технология по този начин ще спасят живот, както и ще направят напълно безпредметни идиотските изпълнения с 250 коньови двигатели и прочее, които замърсяват и подклаждат към (само)убийства на пътя!

В БГ ще ги чипосаме за нула време.

Ако някой се чуди, как така китайците я изправиха на крака тая фирма ето го и отговора, освен голямото подобрение в дизайна трябва имаш и визия за бъдещето. Скоро и другите марки ше ги последват, както често се е случвало до сега. Особенно ако искат да продават в Китай.

Пълни глупости. Излишък от пари и евтина работна ръка.

За изправянето и наливането на пари си прав. За дизайна- няма нищо общо с китайци - и слава Богу.

Туй пък що?

Браво