Volkswagen вече е №1 по продажби в света

Volkswagen изпревари по общи продажби Toyota за периода януари - юни и по този начин за първи път оглави класацията в това толкова оспорвано съревнование.

Обратно в новината

Коментари - Volkswagen вече е №1 по продажби в света | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От няколко години наред чета тези партенки, че VW били станали първи. Ама то за януари, за 3-месичие, за 6-месечие, за 9-месечие, а накрая на годината се оказва, че пак не са станали. Тези немски пропаганди ми идват до гуша. Не знам вече кой им се вързва. Елементарни са. Мога да се хвана с всеки на бас, че тази година пак няма да са първи по продажби. Не мога да разбера какъв им е толкова зора да са първи по продажби? Защо не се стремят да станат първи по качество? Там са много зле горките...

не е истина... а моите "велики..."...

Лексус сие е Тойота, като подраздел в луксозния Сегмент. Както да кажем Майбах за Мерцедес. Не може да се сравнява със збирщината от отделни марки и модели каквато е при VW. Там са обединени ОТДЕЛНИ марки от един цял континент от няколко държави. Япсовете въпреки това са винаги първи, или поне втори като в случая. За качеството няма смисъл да говорим- там немците са на светлинни години назад, догонвайки Москвичите и Ладите.

Не е точно така, а лексус и исузу чии марки са?

VW = Ауди, Ламборгини, Seat, Бентли, Шкода, Бугати, Скания, Фолксваген. Toyota=Toyota