Volkswagen тествал вредни газове на живи хора

Две години и половина, след "Дизелгейт" Volkswagen се оказа замесен в нов скандал.

Обратно в новината

Коментари - Volkswagen тествал вредни газове на живи хора | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам какъв е проблемът с хората - участието им е било доброволно и, вероятно, добре платено. Виж, маймуните, тях никой не ги е питал, но пък тях и за опитите с лекарства не ги питат.

Вчера информациите бяха, че лабораторията, в която са се правили тези тестове се ползва от VW, BMW и Mercedes ... а сега по новите пак само VW. Покрай тези скандали последните години май се вижда кой си е платил повече или по-малко и кой е в новините. Всички производители са един дол дренки ;)

Те в Германия си имат сериозен опит в тази насока.....

Арийци

Ако хората, участвали в тестовете все още са живи и без увреждания значи, че щатското заяждане с Фолксваген си е единствено заяждане е нечестен начин за доене на Германия. Същата работа като онова малоумие, пак тръгнало от там, с пушенето на закрито и пиенето на открито.

На това му се вика: Немска работа!

... Cилве, кажи на Pаgо, че го чекаме на по бира...

Ако са и Руснаци, само това ще карам вече!

Мухахаха... Хитлер е жив и днес и още е в Германия.

Ще си позволя да го играя адвокат на Дявола, но ако са платили на въпросните хора върху, които са правени тестовете проблема не е в Корпорацията. Проблема е в политиците, които са затънали в доволство и излишъци и не си дават сметка, че са докарали огромен процент от хората до там, че да се съгласяват да бъдат отровени за пари, защото това е единствения начин да получат някакъв доход.